Sportief niveau | Alle niveaus |
Intensiteit | Gemiddelde intensiteit, Zeer intensief |
Wanneer | TIJDENS DE INSPANNING |
Duur | Duur: > 3 uur, Lange duur |
Doelen | Energie-inname, Uithoudingsvermogen |
Duur van de inspanning | Inspanning: > 3u, Inspanning: tussen 1,5u en 3u |
Manier van consumeren | Klaar om te eten |
Textuur van het voedsel | Smeltend |
Fruit jellies met aardbeismaak. Bevatten ook cranberry, maltodextrine en acerola. Bron van vitamine B1, B3, B6 en C. **Vitamine B3 en B6 dragen bij aan een normale energiestofwisseling en gaan vermoeidheid tegen. ***Vitamine C helpt de lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress. |
Ingrediënten: Suiker, vruchtvlees 51% (Williams-peer 26%, aardbei 15%, cranberry 10%), glucosestroop van tarwe, stabilisator: glycerol, maltodextrine 5%, zuurteregelaar: citroenzuur, geleermiddel: pectine, zuurteregelaar: natriumcitraat, natuurlijk vruchtenaroma (aardbei, cranberry), acerolapoeder 0,4% (acerola, maltodextrine), vitaminen: thiamine hydrochloride (B1), nicotinamide (B3) en pyridoxine hydrochloride (B6). |
De aardbei, cranberry, maltodextrine en het acerolapoeder zijn niet afkomstig uit Frankrijk. |
Kan sporen bevatten van: GLUTEN*, NOTEN*. |
* Allergenen |
Voedingswaarde: 100 g | 25 g (= 1 reep) Energiewaarde: 334 kcal - 1418 kJ | 84 kcal - 355 kJ Vetten: < 0,5 g | < 0,5 g waarvan verzadigde vetzuren: < 0,1 g | < 0,1 g Koolhydraten: 82 g | 21 g waarvan suikers: 66 g | 17 g Eiwitten: < 0,5 g | < 0,5 g Zout: 0,48 g | 0,12 g Vitamine B1: 0,66 mg (60%)* | 0,165 mg (15%)* Vitamine B3: 9,6 mg (60%)* | 2,4 mg (15%)* Vitamine B6: 0,84 mg (60%)* | 0,21 mg (15%)* Vitamine C: 48,0 mg (60%)* | 12,0 mg (15%)* *% van de dagelijkse referentie-inname
Koel en droog bewaren.
Grondstof | 73% |
Productie | 0% |
Verpakking | 16% |
Distributie | 12% |
Gebruik | 0% |
Einde levensduur | -1% |
Het wordt berekend door de levenscyclus van het product te modelleren volgens de aanbevelingen van de PEF-methodologie (Product Environmental Footprint). Deze koolstofvoetafdruk is een schatting. Het kan dus iets overgewaardeerd of ondergewaardeerd zijn.Meer informatie