Energy fruit jellies aardbei cranberry acerola 100x 25 g

€55,99

8766988

Ons team van gepassioneerde triatleten ontwikkelde deze fruit jellies als bron van snelle energie. Snelle suikers voor al je wedstrijden en trainingen.

Deze fruit jellies, bedacht door en voor triatleten, smaken heerlijk en barsten van de enkelvoudige suikers: ideaal om de man met de hamer weg te houden bij wedstrijden van meer dan 3 uur!

Smaak:

Aardbei

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Levert tussen 82 kcal en 84 kcal naargelang de smaak (zie voedingswaarde).

Vermindert vermoeidheid

Vitamine B3, B6 en C helpen vermoeidheid verminderen.

Antioxidant

Vitamine C helpt de cellen te beschermen tegen oxidatie.

Samenstelling

Met 50% vruchtvlees en natuurlijke aroma's: eenvoudige en lekkere sportsnack!

Makkelijk te openen / sluiten

Dankzij de kleefstrip is de verpakking heel makkelijk te openen en weer te sluiten.

Eenvoudig transport

Deze lekkere sportsnack stop je zo in je zak!

TECHNISCHE INFORMATIE

Een nieuw recept, op basis van jullie feedback

Blijkbaar vonden veel van onze klanten dat de vorige versie teveel aan de wikkel bleef plakken, en dus lastig te eten was tijdens het rennen. Hoe hebben we dat probleem aangepakt?
We hebben twee stabilisatoren toegevoegd aan ons recept:
- citroenzuur (dat ook al in het vorige recept zat),
- en natriumcitraat dat we uit citroenen halen.
Het oordeel? Ons 50-koppige testerspanel was er helemaal weg van. Lekker, smelt in de mond ... en niet kleverig!

Een lokaal product, zo hebben we het graag

Wil je graag weten waar deze fruit jellies gemaakt worden? Goed, als je aandringt! Kort gezegd, dit sportsnoepje kwam tot stand in een klein fabriekje in Zuid-Frankrijk. "We werken er al vijftien jaar mee samen", aldus voedingsingenieur Juliette.
De appels en peren komen uit de lokale teelt, daar hebben we het zo meteen over. De suiker ook. Het overige fruit importeren we uit Europese landen met een klimaat dat geschikt is voor de teelt ervan

WAAROM ZIT ER APPEL OF PEER IN DE FRUIT JELLIES?

Een goede vraag, zeker als je fruit jellies met citrus- of aardbei-cranberrysmaak hebt gekocht. Geen zorgen, het gaat niet om een of ander bizar bedenksel van onze chef Gertrude. Nee, appels en peren zijn gewoon de twee basisingrediënten van ons recept. Ze worden met zorg uitgekozen door onze leverancier waar we het daarnet al over hadden.

EEN PRODUCT VOOR DUURSPORTERS

60 gram koolhydraten (=suikers) per uur dat je sport, dat raden de voedingsdeskundigen aan voor inspanningen van meer dan 3 uur. Deze fruit jellies van 25 gram bevatten 21 gram koolhydraten per verpakking, waarvan 16 g enkelvoudige suikers. We raden je aan om de eerste na 30 minuten sporten te verorberen. Twee per uur dus (of een fruit jelly en een gel of reep), in combinatie met een sportdrank.

Gemakkelijk open en dicht!

Vanaf nu hoef je niet langer het plastic met je tanden open te scheuren (waarbij je dan ook nog eens een stukje binnenkrijgt...). Vanaf nu hoe je niet langer te kiezen tussen alles in één keer nuttigen of het overschot zo in je zak stoppen, met alle (kleverige) gevolgen van dien.
Dankzij de kleefstrip is de verpakking heel gemakkelijk te openen. De slimme sluiting beschermt je snack perfect tot je er de volgende keer een hap van neemt!

Wat is het nut van de verschillende ingrediënten?

● Suiker en maltodextrine voor energie.
● Glucosestroop voor de textuur.
● Glycerol voor de textuur en de stabiliteit.
● Pectine voor de textuur. Een geleermiddel dat ook gebruik wordt om jam te maken, en dat van nature aanwezig is in fruit.
● Acerolapoeder, een superfood en bron van vitamine C!
● Vitaminen B1, B3 en B6 tegen de vermoeidheid: want een lach op je finishfoto, daar gaat het toch ook om!
● En de rest vind je in het stukje 'Een nieuw recept, op basis van jullie feedback'

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fruit jellies met aardbeismaak. Bevatten ook cranberry, maltodextrine en acerola. Bron van vitamine B1, B3, B6 en C. **Vitamine B3 en B6 dragen bij aan een normale energiestofwisseling en gaan vermoeidheid tegen. ***Vitamine C helpt de lichaamscellen beschermen tegen oxidatie. Ingrediënten: Suiker, vruchtvlees 51% (Williams-peer 26%, aardbei 15%, cranberry 10%), glucosestroop van tarwe, stabilisator: glycerol, maltodextrine 5%, zuurteregelaar: citroenzuur, geleermiddel: pectine, zuurteregelaar: natriumcitraat, natuurlijk vruchtenaroma (aardbei, cranberry), acerolapoeder 0,4% (acerola, maltodextrine), vitaminen: thiamine hydrochloride (B1), nicotinamide (B3) en pyridoxine hydrochloride (B6). De aardbei, cranberry, maltodextrine en het acerolapoeder komen niet uit Frankrijk. Kan sporen bevatten van: GLUTEN*, NOTEN*. * Allergenen

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

TESTS

Voor elke smaak nodigen we 50 testers en teststers uit (misschien ben jij dat wel) om onze fruit jellies uit te proberen tijdens het sporten. Het oordeel? Dit nieuwe recept valt nog meer in de smaak dan het vorige. Het gemak waarmee je de fruit jelly uit de verpakking haalt, de niet-kleverige structuur, de smeuïge textuur ... dat zijn volgens onze testers de grote pluspunten van deze sportsnack!

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden