ENERGIEGEL VOOR LANGE AFSTANDEN VOORDEELPAK CITROEN 14X 32 G

14,99

Smaak:

Citroen

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons team van bevlogen ontwikkelaars bedacht deze gels om je van energie te voorzien bij trainingen en wedstrijden van meer dan 3 uur.

Heb je behoefte aan een kleine boost om top te presteren, of kom je de man met de hamer tegen tijdens een training of wedstrijd? Deze gels helpen je om vol te houden en je grenzen te verleggen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

88 kcal en 22 g koolhydraten (glucose, maltodextrine) per gel.

Vermindert vermoeidheid

Vitamine B6 en B12 helpen om vermoeidheid tegen te gaan.

Antioxidant

Vitamine E en zink helpen de lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress

Makkelijk te openen / sluiten

Nieuwe opening, voor minder afval. Handig en milieuvriendelijk.

Eenvoudig transport

Gemakkelijk te bewaren en op te vouwen na gebruik.

Helpt de prestaties

Vitamine B1 draagt bij aan een normale energiestofwisseling.

Samenstelling

Bevat 240 mg BCAA's (essentiële vertakte aminozuren) en 20 mg cafeïne.

TECHNISCHE INFORMATIE

EEN PRODUCT VOOR DUURSPORTERS

Deze gel werd speciaal uitgedacht voor duurtrainingen en -wedstrijden van langer dan 3 u en doet zijn werk bijzonder goed bij lange trainingen of wedstrijden (trails, triatlons, fietsen of marathons).

De gel bevat BCAA's (essentiële aminozuren), de bouwstoffen van spiereiwitten, die belangrijk zijn voor de heropbouw van je spieren. Bekijk voor meer informatie de samenstelling.

WANNEER MOET IK EEN ENERGY GEL+ NEMEN?

Om je energieverliezen tijdens de inspanning te compenseren, raden we aan om in eerste instantie Energy Gels te nemen (die bevatten geen cafeïne of BCAA's). Na 3/4 van je inspanning schakel je dan over op de Energy Gels+ (om de 45 minuten of om het uur, en een gel aan het einde van de wedstrijd). Tijdens een wedstrijd neem je de gels idealiter net voordat je iets eet, zo neem je ze beter op. Als je gaat trainen zonder dat je een tussenstop maakt om te drinken, raden we aan om water mee te nemen.

WAAR MOET IK MIJN ENERGY GEL+ MEE AANVULLEN?

60 gram koolhydraten (=suikers) per uur dat je sport, dat raden de voedingsdeskundigen aan voor inspanningen van meer dan 3 uur. Deze gel van 32 gram bevat 22 gram koolhydraten. We raden daarom aan om elk uur naast de gel ook 500 ml sportdrank te drinken. Kan je geen drinken meenemen? Dan raden we de Hydrogel+ aan, die is vloeibaarder en bevat natrium (mineraal dat je het meest verliest door je transpiratie).

MEER INFORMATIE OVER HERKOMST EN NORMEN

Deze gels worden geproduceerd in Frankrijk. En hoe zit het met de antidopingnormen?
Dit product voldeed bij de productie aan de Franse antidopingnorm AFNOR NF V94-001.

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Energy Gel+. Gel op basis van koolhydraten, rijk aan vitaminen B1, B6, B12, E en zink, met cafeïne en BCAA. Citroensmaak. Ingrediënten: glucosestroop 68% (EU), water, maltodextrine 14%, zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat, L-Leucine (0,50%) (China), natuurlijk citrusvruchtenaroma en andere natuurlijke aroma's, zinkcitraat (EU), vitamines (EU) [dl-alfa-tocoferolacetaat (E), thiamine-mononitraat (B1), pyridoxinechloorhydraat (B6) en cyanocobalamine (B12)], L-Isoleucine 0,13% (China), L-Valine 0,13% (China), natuurlijke cafeïne 0,06% (EU). Kan sporen bevatten van: SOJA EN NOTEN.De glucosestroop is niet afkomstig uit Frankrijk.

VOORRAADADVIES

Bewaar je gels op een koele, droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Neem maximaal 4 gels per dag.

TESTS

Ons assortiment energiegels wordt ontwikkeld in het lab van Aptonia.
30 testers (misschien ben jij er wel een van) hebben elke smaak tijdens het sporten uitgeprobeerd... Dus als de gel bestaat, betekent het dat jullie hem lekker vonden!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN