TARMAK

Elleboogstrap links/rechts volwassenen R500 zwart

€12,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8796761

Elleboogstrap voor wie opnieuw begint te sporten na tendinitis aan de elleboog, ook epicondylitis of tenniselleboog genoemd.

Met deze strap, die niet hindert tijdens het spelen, kun je je elleboogpees doeltreffend ondersteunen bij trainingen en wedstrijden. Speel op elk terrein zonder aan pijn te denken.

Kleur: Zwart

UNIQUE
Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Gewrichtsondersteuning

Siliconen pad zodat de elleboogpees goed wordt ondersteund.

Stabiliteit

Antislipsilicone over de volledige oppervlakte.

Technische informatie

Welke voordelen biedt deze strap?

Het dragen van deze ondersteunende strap kan aangewezen zijn in geval van epicondylitis (tenniselleboog) of epitrochleitis (golferselleboog), om comfortabeler opnieuw met sport te beginnen (basketbal, voetbal, handbal, tennis, badminton, hardlopen, trail running, gymnastiek, judo). Deze strap doe je makkelijk om en span je vlot aan. Het soepele materiaal en de aangepaste vorm zorgen voor een optimaal comfort.

Wat is epicondylitis (tenniselleboog) of epitrochleitis (golferselleboog)?

Die twee vormen van tendinitis zijn ontstekingen van pezen aan de elleboog, op de bovenkant van de arm in het geval van tenniselleboog en aan de onderkant in het geval van golferselleboog. Die letsels kunnen zich voordoen bij elke sport (basketbal, handbal, rugby) maar komen vooral voor bij racketsporters en golfers, vaak door een combinatie van overmatig trainen en veel schokken met kleine impact, met name van de bal.

WIST JE DAT ALLE TARMAK-PRODUCTEN IN DE PRAKTIJK WORDEN GETEST?

De TARMAK-ontwikkelaars hebben hun thuisbasis in het noorden van Frankrijk. Ze werken voortdurend aan de verbetering van onze artikelen, zodat we steeds beter kunnen voldoen aan de verwachtingen van sporters. Alle modellen worden gedurende verschillende weken getest door veeleisende sporters, in echte omstandigheden, en we passen ze voortdurend aan op basis van feedback van onze klanten.

Garantie

2

Gewicht

0.06 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof - Coating: 100.0% Synthetisch rubber Schuim: 100.0% Geschuimd Polyurethaan Hoofdstof: 100.0% Polyamide Buitenstof: 12.0% Elasthaan, 88.0% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone, droge en donkere plaats.Plaats de zelfklevende delen op de elastische strook, zo voorkom je dat het tricot voortijdig verslijt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dit product is een medisch hulpmiddel. Zie gebruiksaanwijzing.

TESTS

Dit artikel werd in het lab getest (wassen, verkleuring, slijtage) zodat we kunnen bevestigen dat het voldoet aan onze kwaliteitseisen.

ONDERHOUDSADVIES

Drogen in de droogtrommel mogelijk. - Normale temperatuur, maximale trommeluitlaatluchttemperatuur 80°C.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Handleiding

Dit medisch hulpmiddel is een gezondheidsproduct dat voldoet aan de Europese richtlijnen en de CE-markering draagt. We raden aan om het advies van een arts, apotheker of andere bevoegde gezondheidswerker te volgen. Lees aandachtig de instructies op de bijsluiter.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook