Eiwitreep chocolade-hazelnoten

2,19
Smaak: Chocolade hazelnoot
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons team ontwikkelde deze eiwitreep (22 gram) met chocolade/hazelnootsmaak voor na de training of voor eender welk moment van de dag. Per stuk verkocht.

En als je na je training nu eens iets anders nam dan een klassieke shake, om je spiermassa op te bouwen en/of te behouden? Met zijn 22 gram eiwitten kan je volop genieten van deze smeuïge eiwitreep!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Spieropbouw en -behoud

22 g eiwit per reep

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom een eiwitreep nemen?

Vergeet de klassieke tussendoortjes die vaak rijk zijn aan vetten en arm aan eiwitten!

Om je doelstellingen te bereiken, moet je als sporter goed op je voeding letten en gezond leven. Deze eiwitrepen leveren 22 g eiwitten
(eiwitten spelen een rol bij de opbouw en het behoud van spieren).
De repen zijn ook een uitstekende bron van energie, want elke reep bevat 23,9 gram koolhydraten.

Wanneer neem je best een eiwitreep?

Je kunt je repen rond je trainingen eten, en de vaste shake na je training erdoor vervangen.
Hoewel een eiwitshake het voordeel heeft dat de eiwitten snel worden opgenomen, dragen ook deze eiwitrepen bij aan het behoud en de opbouw van je spieren.

Je kunt een eiwitreep ook gebruiken ter vervanging van een van je gebruikelijke tussendoortjes, en zo voorkomen dat je te veel vetten en te weinig eiwitten binnenkrijgt. Je spieren zullen je dankbaar zijn!

Kan ik deze eiwitrepen nemen om af te vallen of te cutten?

Deze reep is geen vervanging van een maaltijd. en mag niet in de plaats komen van je dagelijkse voeding.

Hij is bedoeld als een lekkere snack om je voeding en spieropbouw te ondersteunen.

Als je echter probeert af te vallen of te cutten en dus calorieën telt, moet je er wel rekening mee houden dat onze repen een niet te verwaarlozen hoeveelheid koolhydraten bevatten.

Gebruiksadvies


Bedoeld ter ondersteuning bij het sporten. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn hierbij belangrijk.
Vraag bij langdurig gebruik (> 2 maanden) raad aan een arts of voedingsdeskundige.Dit product niet gebruiken bij nierinsufficiëntie of leverinsufficiëntie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen jonger dan 14 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Houd je altijd aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.Drink regelmatig

Gewicht

0.06 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Ingrediënten: Melkeiwitten, omhulling van melkchocolade (18%) (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, lactoserum, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), fructosestroop, glucose-fructosestroop, bevochtigingsmiddelen (glycerol, sorbitol), soja-eiwitten, gehydrolyseerde gelatine, stabilisator: maltitolstroop, gehydrolyseerde tarwe-eiwitten (gluten), koolzaadolie, aroma's, hazelnoten (1,5%), magere cacaopoeder, cacaopoeder, zetmeel, suiker, zout.

VOORRAADADVIES

Droog bewaren tussen 16 en 18 °C.

GEBRUIKSAANWIJZING

Nierinsufficiëntie, hepatitis, zwangerschap, kinderen < 14 jaar

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN