Drinkfles met sneldop MH500 0,8 liter Tritan-plastic blauw

5,99
Kleur: Petroleum blauw
Thuisbezorging

of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Kom alles te weten over onze

Wil je gemakkelijk kunnen drinken op je wandeling? Onze productontwikkelaars hebben deze middelgrote drinkfles een sneldop gegeven die je met 1 hand openklikt.

Deze drinkfles met vergrendelbare dop kan je snel en makkelijk openen met 1 hand. Transparant en stevig, gemaakt uit Tritan-plastic (0,8 l).

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Makkelijk te openen / sluiten

Snel te openen met één hand, vergrendelbare dop met hengsel en interne filter.

Stevigheid

In Tritan: transparant, onbreekbaar plastic dat de smaak niet aantast. 130 g.

Gebruiksgemak

Grote opening om gemakkelijk te vullen, draaglus, schaalverdeling. 0,8 l.

Isothermisch

Niet isolerend.Je drank koel houden kan met de isolatiehoes van 1 l.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruiksadvies

Tritan is net zoals aluminium geen isolerend materiaal. Gebruik de speciale isolatiehoes als je je drank in de fles koel wilt houden. Deze drinkfles is geschikt voor warme dranken, maar houd er dan wel rekening mee dat die snel zullen afkoelen.
Je kan de fles ook gebruiken voor koolzuurhoudende dranken. Mag niet in de magnetron of diepvries.

Praktisch

De dop is gemakkelijk met één hand te openen door op de witte knop te drukken, waar "PRESS" staat. Tijdens het vervoer kan je die dop vergrendelen door de witte knop naar onderen te schuiven. Je ziet een rood vakje dat aangeeft dat de dop vergrendeld is en dat je er niet op kan drukken. De fles heeft ook een filter om bijvoorbeeld fruit te laten trekken.
De fles is transparant en heeft maatstreepjes om de 200 ml. Zo weet je op elk moment hoeveel drank je nog hebt.

ONDERHOUDSADVIES

Maak je drinkfles na elk gebruik schoon met een normaal afwasmiddel en water. De fles mag ook in de vaatwasser indien nodig. Opgelet, in de vaatwasser kan de dichtingsring van de dop loskomen. Plaats die zeker terug nadat je de fles uit de vaatwasser haalt, anders dicht de dop niet goed af. De dop en de fles goed apart laten drogen.Om grondig te reinigen, een nachtje laten weken in een oplossing van natriumbicarbonaat en water.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met schoon water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze artikelen en materialen voldoen aan de geldende normen voor contact met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA), zoals de Franse wetgeving voorschrijft. Plastic wordt onderverdeeld in 6 categorieën, naargelang de eigenschappen. Past een plasticsoort niet in een van die 6 klassen, dan belandt deze in klasse 7 (die dus allerhande plastics bevat, al dan niet geschikt voor contact met levensmiddelen). Tritan, dat geschikt is voor contact met levensmiddelen, behoort tot die klasse 7.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 0,8 liter
Afmetingen: Ø 7,8 cm x 25,5 cm
Gewicht: 130 gram (body 84 gram, dop 46 gram)
Verkrijgbaar in: 0,5 l / 0,8 l / 1,2 l

ONZE DUURZAME AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze leefomgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. Voor deze drinkfles kozen we voor een productie die zo dicht mogelijk bij de afzetgebieden (Portugal/China/India) ligt. Ook de hoeveelheid verpakking werd zoveel mogelijk beperkt.
Op dit product krijg je ook 5 jaar garantie, bij normale gebruiksomstandigheden.

Repareren is altijd beter dan weggooien

Onze producten vergezellen je op al je bergwandelingen.
Door intensief gebruik en met de tijd zullen ze verouderen en kunnen bepaalde onderdelen verslijten, stukgaan of verloren gaan.
Om je drinkfles te kunnen blijven gebruiken, kan je de doppen van onze flessen dan ook apart kopen.
Een van de pijlers van ecodesign bij Quechua is het aanbieden van dat soort reserveonderdelen.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Overige volumineuze onderdelen 100% TRITAN Skatewieltjes 81% Polypropyleen, 10% polyamide 6.6, 8% Silicone, 1% Roestvrij staal

VOORRAADADVIES

Spoelen en laten drogen voor het opbergen. Bewaren met de dop open. Bij voorkeur op een droge en schone plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor diepvries of magnetron.

TESTS

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN