Draagtas voor trekking 3 liter oranje

€999
DSM : 6614

Ontworpen voor: trekkers die een tas willen voor toiletartikelen of klein materiaal.

Een kleine en erg handige tas om al je toiletspullen, verzorgingsartikelen, medicijnen... op dezelfde plaats te bewaren. kan ook dienen om een heleboel kleine voorwerpen in op te bergen.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

inhoud 3 liter / gewicht 170 g / afmeting gevulde tas: H13 x B24 x D13

Transportgemak

1 klein netvak aan de binnenkant. Verkocht met ingewerkt spiegeltje.

Gemakkelijk te verplaatsen

Draaggrepen

Sterk

Garantie 5 jaar

Ecodesign

Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).

TECHNISCHE INFORMATIE

Technische test voor tassen en rugzakken.

In het lab testen we alle onderdelen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, uv- en wasbestendigheid van de kleuren, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. De tas wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen bij snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.

Hoe wordt de inhoud van onze tassen en rugzakken gemeten?

De inhoud van elke tas en rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: met kleine balletjes vullen we het hoofdvak en alle andere eventuele zakken. Vervolgens gieten we de balletjes in een grote maatbak, zo kennen we de inhoud in liter.

Milieu-indicatoren

Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. Elke tas en rugzak krijgt een score tussen A en E, op basis van een vergelijking tussen uitsluitend Quechua-artikelen. Meer informatie over dit project en over de berekeningsmethode vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Hou de waterdichtheid van de stof intact en stop de rugzak niet in de wasmachine of de droogtrommel. Vermijd chemisch reinigen en gebruik ook geen bleekwater. Strijken is niet nodig. Reinig de tas met de hand. Gebruik daarvoor lauw water met een beetje zeep. Eventueel kun je ook een borstel gebruiken. Na een paar jaar kun je de waterdichtheid van de stof vernieuwen met een impregneerspray.

BEWAARADVIES

Bewaren op een droge plaats.

TESTS

Al onze tassen en rugzakken worden uitgetest door een panel van testers die representatief zijn voor de uiteindelijke gebruiker en in echte omstandigheden. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om onze producten uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.

REVIEWS

4.7 /5
10 Reviews
10 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
7
4
3
3
0
2
0
1
0
Utile
5/5
Très utile solide et exactement ce que je cherchais
Meer
trousse de toilette
5/5
excellent produit , très bien pensée !
Meer
c'est super mais...
4/5
il sera encore plus parfait de rajouter un "compartiment" en plus pour séparer les ustensiles et s'y retrouver un peu mieux
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Quechua Draagtas voor trekking 3 liter oranje