Draadloze elektrostimulator SP8.0

€81599
DSM : X8337920

Ontworpen voor: een beter uithoudingsvermogen of meer kracht, voor een snellere recuperatie, om blessures te voorkomen en om pijn te bestrijden.

De partner van atleten die dagelijks op topniveau trainen: de SP 8.0 is de absolute top in elektrostimulatie. Draadloos, evolutief, voor steeds betere resultaten.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Coaching

40 progr.: voorbereiding, pijnbestrijding, recup/massage, fitness, revalidatie.

Herlaadbaar

Batterij herlaadbaar in minder dan 2 u.

Gebruiksgemak

Vierkant scherm, gebruiksvriendelijk, plaatsing van elektroden op het scherm.

Personalisatie

Gepersonaliseerde functies mi-SCAN, mi-TENS, mi-RANGE, trainingssoftware.

Transportgemak

Beschermende schaal en draagkoffertje.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Vermogen

120 mA, 400 us, 150 Hz.

MI-functies

Unieke technologie die het mogelijk maakt rekening te houden met de specifieke kenmerken van elke spier en zo een aangepaste stimulatie kan bieden. De werking is heel eenvoudig want de gegevens worden automatisch overgebracht naar de stimulator. Persoonlijk, want elk van onze spieren is uniek. Je training wordt voortaan automatisch gepersonaliseerd en bijgevolg perfect aangepast aan je eigen lichaamsbouw.

Functie mi-SCAN

Net voor je begint met je trainingssessie scan je met de functie mi-SCAN en de mi-SENSOR de gekozen spiergroep zodat de parameters van de stimulator automatisch worden aangepast aan die lichaamszone, volgens je eigen fysiologie. Dit is een echt gepersonaliseerde meting. Mi-SCAN past de elektrostimulatie aan je persoonlijke gesteldheid aan.

Functie mi-TENS

Met de functie mi-TENS vergemakkelijkt de mi-SENSOR het regelen van de stimulatie-energie bij pijnbestrijdingsprogramma's. Het aanpassen gebeurt automatisch en onmiddellijk, wat het gebruik vereenvoudigt en zorgt voor een optimaal resultaat. De functie mi-TENS is bedoeld om de optimale energie te vinden en te gebruiken bij alle programma's van het type TENS (pijnbestrijding).

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.5 /5
2 Reviews
2 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
tevreden over toestel, minder over decathlon
4/5
goede doelgerichte programma's/gebruiksvriendelijk
website kan iets duidelijker, bepaald sportpubliek
Toestel is duur in aankoop maar doet wat het moet doen en is zeer gebruiksvriendelijk. Handleiding en instructies Nederlandstalig. Website niet maar met kennis v Eng en Frans no problem.
Levering met hindernissen. Eerst vergeten op te sturen. Tel. Klantendienst, excuses en belofte asap te worden verzonden.pakket toegekomen, fout artikel. Tweede tel klantendienst. Per koerier zelfde dag rechtgezet, maar fout pakketje zelf retour zenden via post.Goede service van klantendienst, maar 2 foutjes v anderen op 1 zending, vind ik toch veel
Meer
very useful for cyclists
5/5
the battery lasts for long time. Buy spare pads (electrodes) as thier liftetime is not very long .
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Compex

Geleidende gel

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard