QUECHUA

Douchehokje voor de camping 2Seconds

€59,99
Ref. : 8576260

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen het 2Seconds douchehokje om je discreet en uit de wind om te kleden of te douchen terwijl je kampeert

Onze motivatie? Een product ontwikkelen waarin je discreet doucht of je omkleedt, waar je maar wilt. Kan je heel compact opvouwen en is heel snel opgezet dankzij het 2 SECONDS pop-upsysteem.

Kleur: Petroleum blauw / Grijs groen

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Makkelijk te openen / sluiten

Razendsnel opgezet dankzij de 2Seconds-technologie | Grondzeil: 90 x 90 cm

Zichtbaarheid

Ondoorzichtige stof om discreet te douchen

Gebruiksgemak

Hoogte: 2 m | Grondvlak: 1 m² | Kan worden gebruikt met een zonnedouche

Eenvoudig transport

Neemt weinig plek in | Afmetingen gesloten zakje: 62 x 6 cm | 1 handvat

Gewicht

Gewicht: 1,9 kg

Technische informatie

COMPATIBELE DOUCHES

Er is bovendien geen dak, zo kan het licht binnen en kan je je zonnedouche er gemakkelijk in hangen. Voor de douche van Quechua is er klittenband op de cabinewand zodat je de doucheslang kan vastmaken. We hebben het grondzeil groter gemaakt voor meer comfort. Het zeil is uitneembaar. Je kan je handdoek over een lus hangen. Tip! Stop je schone kleding in het zakje van het douchehokje en hang het zakje aan de haak aan de buitenkant.

Gebruiksadvies

Nadat je het hokje hebt opgezet, plant je best de 4 haringen in de grond. Zo staat het stabieler en is het beter bestand tegen de wind.
Opgelet! Het kan zijn dat de stof 's nachts lichtjes doorschijnt wanneer je binnenin licht maakt. We hebben immers gekozen voor een lichte, niet al te dikke stof die overdag licht doorlaat.

ONDERHOUDSADVIES

Ons douchehokje werd ontwikkeld voor tijdelijk outdoor gebruik (4 weken per jaar), tijdens een verblijf op de camping of om te kamperen in de natuur. Wekenlange ononderbroken blootstelling aan uv-stralen kan het textiel aantasten. Dit product valt niet onder de categorie "tuinmeubilair" en is niet geschikt om permanent buiten te blijven staan. Om ervoor te zorgen dat je douchehokje zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om het op te bergen als je het niet gebruikt.

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Zadelboog 100% Glasvezel

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur op een schone en droge plek. Wassen en goed laten drogen voordat je het opbergt.

GEBRUIKSAANWIJZING


Opgelet! Dit douchehokje is niet waterdicht.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kampeerproducten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in echte omstandigheden.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

Afbeeldingen

Douchehokje voor de camping 2Seconds
Douchehokje voor de camping 2Seconds

Video

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden