Doppen voor nordic walking stokken Newfeel zwart

€399
DSM : 134825

Ontworpen voor: nordic walking.

De Newfeel doppen zorgen voor meer grip bij nordic walking.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Garandeert een goede grip op een harde ondergrond.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is het verschil tussen nordic walking en bergwandelen?

Nordic walking wordt beoefend met specifieke stokken op vlak of licht hellend terrein. De eendelige stokken zijn dus een hulp om jezelf vooruit te stuwen en om ook het bovenlichaam aan het werk te zetten. Bergwandelen wordt gedaan met verstelbare stokken die dienen als steun bij het klimmen en voorkomen dat je uitglijdt bij het dalen.

Wat zijn de specifieke kenmerken van een stok voor nordic walking?

Nordic walking wordt steeds met twee stokken beoefend om de voortstuwing te bevorderen. Dankzij de handlussen kun je de stokken loslaten en weer vastpakken zonder dat ze vallen. Eendelige stokken hebben als voordeel dat ze licht zijn en niet ineenschuiven tijdens het gebruik. Ze absorberen trillingen zodat je gewrichten worden ontzien. Met de punt van de stok krijg je goede grip en kun je jezelf voorwaarts stuwen. Afneembare doppen garanderen grip op een harde ondergrond.

Wat zijn de voordelen van nordic walking?

Nordic walking is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er 90% van de spieren in je lichaam mee. Het is heel goed voor je gezondheid en je krijgt er een strakker figuur van. Het is ook een van de minst belastende sporten voor je gewrichten. Dankzij de stokken maak je je bovenlichaam (schouders, buikspieren, armen) strakker, tijdens opwarmings- en stretchoefeningen. Meer info op www.newfeel.com

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

De doppen van Newfeel werden getest in gebruik en in laboratoria.
Previous
Next

REVIEWS

3.6 /5
80 Reviews
80 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
23
4
24
3
16
2
10
1
7
Doppen voor nordic walking
4/5
Doppen passen goed, zijn universeel, soepel en stevig om ze te bevestigen. Neem een paar extra als je veel wandelt. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Handig als je op vakantie bent. Ik wandel al vele jaren met Nordic walking stokken.
Meer
Usure au bout de 15 jours !!!!
1/5
Pas de point positif
Usure au bout de 15 jours
Ces embouts sont plus petits et moins crantés que ceux vendus avec les bâtons. Impossibilité d'acheter les originaux qui eux ont duré un trimestre. Je suis très déçue.
Meer
embout
4/5
très bien, plus confortable que les embout d'origine
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Newfeel

Nordic walking stokken Propulse Walk 500 rood/zwart

(186)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Newfeel Doppen voor nordic walking stokken Newfeel zwart