Dons bodywarmer voor golf heren MW500 marineblauw

€44,99

8605576

Ons team van fanatieke golfers ontwikkelde deze golf bodywarmer heren in dons (RDS-keurmerk*) om te golfen bij temperaturen van 10 tot 20°C.

Deze bodywarmer is zo licht als een veertje! Je zal verrast zijn over de warmte en makkelijk je het kunt opvouwen in het zakje. Een onmisbaar item, zowel voor tijdens het golfen als voor in de stad.

Kleur:

Asfaltblauw

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Zonder mouwen en aansluitend voor een maximaal bewegingscomfort.

Lichtgewicht

ongeveer 200 g in maat L.

Warmte

Gevuld met dons en veren: een van de allerwarmste natuurlijke materialen

Compactheid

Heel klein op te vouwen in het zakje (25 x 13 x 11 cm)

TECHNISCHE INFORMATIE

HET VOORDEEL VAN EEN DONSVULLING

Deze bodywarmer met een vulling van 85% dons / 15% veren heeft gegarandeerd een vulkracht van 660 cuin (Europese norm). De vulkracht bepaalt hoe goed het dons isoleert doordat het een bepaald volume lucht vasthoudt. Dus hoe volumineuzer het dons (= hoe hoger de cuin), hoe meer lucht het vasthoudt en hoe beter het bijgevolg isoleert.

Informatie over de pasvorm en maat

Deze bodywarmer werd ontwikkeld voor golfen, maar kan je ook gewoon elke dag dragen. Voor de lengte zochten we een goed compromis voor comfort bij het adresseren en tot het einde van je swing. De kraag sluit mooi aan zonder te knellen.
De bodywarmer heeft 2 zakken met rits aan de buitenkant en 2 binnenzakken zonder rits.
De binnenzak is voorzien van een koordje waar je het zakje aan kan vastmaken zodat je het niet verliest.
Ons model op de foto is 1,87 m lang en draagt maat M.

HOE DRAAG JE DEZE BODYWARMER?

Deze bodywarmer is heel veelzijdig. Je kan hem dragen over een poloshirt, trui of overhemd. Hij is lekker warm en onder een jas voel je hem amper zitten. De stof is waterafstotend, dat betekent dat druppels eraf rollen, lang genoeg tot je tijd hebt om te schuilen of waterdichte kleding aan te trekken.

HERKOMST VAN HET DONS / WAT BETEKENT HET KEURMERK RDS?

Ethisch dons met RDS-keurmerk (Responsible Down Standard).
Door ons systeem voor traceerbaarheid kunnen we garanderen dat de herkomst van ons dons in overeenstemming is met onze verbintenissen voor verantwoorde materialen. Onze leveranciers verbinden zich ertoe uitsluitend dons te gebruiken van eenden die worden gekweekt voor het vlees en die worden gepluimd na het slachten.
http://developpement-durable.decathlon.com/documents-et-rapports/documents/

AFGELOPEN MET VASTZITTENDE RITSEN!

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt en het is behoorlijk enerverend: een rits die vast komt te zitten omdat er een stukje stof tussen zit. Daarom hebben we voor deze rits verschillende technische oplossingen toegepast om je te verzekeren dat je hem altijd moeiteloos open en dicht krijgt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Garnering 85% Grijze eendendons, 15% Grijze eendenveren Hoofdstof 100% Polyamide Onderlaag 100% Polyamide

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen vocht

TESTS

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd op het golfterrein Inesis Golf Park, in het noorden van Frankrijk. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze ontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfkleding te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van onze bodywarmer Ultralight vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

AFBEELDINGEN

Dons bodywarmer voor golf heren MW500 marineblauw
Dons bodywarmer voor golf heren MW500 marineblauw
Dons bodywarmer voor golf heren MW500 marineblauw
Dons bodywarmer voor golf heren MW500 marineblauw
Dons bodywarmer voor golf heren MW500 marineblauw

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN