Digitaal sporthorloge dames kinderen W200 S timer zwart &

€1299
DSM : 11728 8384002

Ontworpen voor: recreatieve tot regelmatige sporters (dames/kinderen) die een horloge willen voor hun eerste intervaltrainingen.

Een stopwatch met timer voor een prijsje.


Kleur : LICHTGROEN

Maat Maattabel

Ophalen in de winkel : Toon winkelvoorraad Laten bezorgen :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Tijdstip, datum, alarm en displayverlichting.

Ondoordringbaarheid

Geschikt om mee te zwemmen (5 ATM of 50 m).

Coaching

Stopwatch 1/100 s met tussentijden, repetitieve timer.

Zichtbaarheid

Grote cijfers, voor een goede leesbaarheid terwijl je sport.

Gebruiksgemak

Eenvoudig in te stellen dankzij de pictogrammen op het scherm.

Waterbestendig

Bestand tegen zwembadwater (chloor), zeewater (zout) en transpiratie.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Pluspunten

Een horloge met timer om een tijdsinterval in te stellen voor je activiteit en met een nauwkeurige stopwatch. Wist je dit? De Wereldgezondheidsorganisatie (Engels: WHO) beveelt volwassenen (18 tot 64 jaar) aan om per week minstens 150 minuten duurtraining uit te voeren met matige intensiteit. De duurtraining moet worden uitgevoerd in periodes van minimaal 10 minuten. Dat komt neer op 30 minuten sportbeoefening per dag, 5 dagen per week.

Repetitieve timer

De repetitieve timer maakt het mogelijk: - een tijdsinterval in te stellen voor je sportactiviteit en te stoppen als de tijd verstreken is - eenvoudige intervaloefeningen uit te voeren met identieke afteltijd (bijvoorbeeld 30 seconden versnellen, daarna 30 seconden rust en dan weer 30 seconden versnellen...). Je kan de herhaalfunctie uitschakelen.

Kies het Geonaute-horloge dat bij je past

Ons digitaal assortiment: - W100 (occasioneel sporten): stopwatch, 2 maten. - W200 (regelmatig sporten): stopwatch 1/100 sec, repetitieve timer, verlichting, alarm, 2 maten. - W500 (regelmatig tot intensief sporten): programmeerbare training, stopwatch 1/100 sec, verlichting, alarm, Swip-band. Verkrijgbaar in 3 modellen. - W700XC (regelmatig tot intensief sporten): schokbestendig, programmeerbare training, stopwatch 1/100 s, verlichting, alarm, Swip-band.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Was het binnenwerk van je horloge regelmatig met zacht water om vuil dat zich in het horloge opgestapeld heeft (crèmes, zeepresten...) te verwijderen. Net zoals al onze andere horloges komt dit model met naservice: batterij vervangen. Vraag ernaar in een van onze verkooppunten.

TESTS

Al 20 jaar lang ontwerpen de teams van Geonaute horloges die bestemd zijn voor sporters. Elk model wordt bij de ontwikkeling onderworpen aan meer dan 30 verschillende tests in het lab en op het terrein, door onze testteams.

ACTIE FOTO

REVIEWS

4.6 /5
39 Reviews
39 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
28
4
8
3
1
2
1
1
1
Goed horloge
5/5
Ik ben er zeer tevreden over
Meer
Prima horloge
4/5
Dit horloge gekocht voor mijn dochter, zodat ze in het zwembad ook de tijd bij zich had. Horloge is echt waterdicht gebleken, zelfs als ze de hele dag in het water lag.
Meer
Super horloge
5/5
Dit horloge voor mijn dochter gekocht. Ze is er super blij mee. Leuke functies en heel handig in gebruik. Een echte aanrader.
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Quechua

Rugzak Arpenaz 10 liter

(827)
Quechua

Damesfleece voor wandelen Forclaz 200 gemêleerd

(120)
Kalenji

Loopsokken Ekiden 3 paar

(102)

DIENSTEN

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze experts staan elke dag voor je klaar. Vertrouw ons je materiaal toe en blader door onze service heen.