Danstankmeisjes

€7,99 -25%
€599
DSM : 142116

Ontworpen voor: moderne dans en streetdance.

Deze tank met ronde kraag volgt al je bewegingen. Het nonchalante model, de levendige kleuren en de unieke stijl geven je een lang en vrouwelijk silhouet.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Lichte en soepele stof om ongehinderd te bewegen tijdens het dansen.

Zachtheid

Heel zachte stof voor meer comfort.

TECHNISCHE INFORMATIE

Verkrijgbaar voor dames.

Hoe kies je een outfit voor moderne dans of streetdance?

De outfit van een moderne danser is vaak veel vrijer dan die van een balletdanser (die vaak een outfit krijgen opgelegd van de lerares). Je moet er alleen voor zorgen dat de kledij je bewegingen niet hindert. Kies toch bij voorkeur voor bijvoorbeeld een combinatie van: Een brede broek en aansluitende top Aansluitende broek en brede top Aarzel zeker niet om verschillende lagen te dragen (T-shirt + tank of T-shirt + topje).

Hoe worden onze producten gemaakt?

Bij Domyos willen we dat elk product een sterke identiteit heeft. Wij geven onze modellen dus graag een uniek effect mee. Het "burn out wash" effect, of het "Oil Dye" effect, zorgen ervoor dat elk product net iets anders gekleurd is. Je draagt dus altijd een uniek stuk. Het wordt sterk aangeraden om de wasvoorschriften op te volgen, zo zal het kledingstuk langer zijn oorspronkelijke kleuren behouden.

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Previous
Next

REVIEWS

4.2 /5
5 Reviews
5 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
3
4
1
3
0
2
1
1
0
excellent produit
5/5
Très belle matière. confortable
très bon produit.
Meer
vive l'été
5/5
ample bien avec la chaleur et le soleil
vive l'éété
Meer
Super
5/5
Super
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Domyos Danstankmeisjes