Damesshort voor bergwandelen MH100

14,99

Kleur:

DONKERBLAUW

Maat:

Maattabel

Aan de voet van de Mont Blanc bedacht ons team deze lichte short, voor dames die af en toe wandelen en comfortabele kleding willen.

Het ademende materiaal in gerecycled polyestergaren zal je bevallen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Elastische stof, dankzij de mechanische rek

Zweetafvoer

De stof voert de transpiratie af naar buiten

Lichtgewicht

Slechts 110 g in maat M

Sneldrogend

Synthetische stof die ademt en snel droogt.

Zakken

2 steekzakken

Anatomisch ontwerp

Halfelastische tailleband

TECHNISCHE INFORMATIE

Model

Deze short heeft een sportief model en geeft je een optimale bewegingsvrijheid, dankzij de stof met mechanische rek (en dus zonder elastaan). De halfelastische tailleband sluit bovendien mooi aan. En dankzij de riemlussen kan je je eigen riem gebruiken.

WAAROM KOZEN WE VOOR GERECYCLED POLYESTER?

Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen om comfortabel te wandelen in de bergen.Zo dringen we de CO2-uitstoot met 16% terug ten opzichte van het vorige model.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise aan jullie beschikbaar te stellen.

Waar komen onze shorts MH100 vandaan?

Deze short werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Ethiopië, Marokko, Pakistan en Bangladesh.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze shorts en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande producten van goede kwaliteit maken

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers onze gedragscode tot op de letter volgen. Ze zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een hoogwaardige werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Zak 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun eigen ruimte en technologische tools hebben:
Lichaamsbouw (dankzij een 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (vier klimaatkamers)
Gedrags- en sensorische wetenschappen
+ we vertellen je meer over de aard van de producttest (douche, windtunnel ...)

Goedgekeurd door

Alle producten van Quechua worden getest in de bergen, in omstandigheden die je zelf kan tegenkomen tijdens je tochten, zodat we kunnen garanderen dat ze voldoen aan jullie eisen.
Onze teams en een panel van testpersonen (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Damesshort voor bergwandelen MH100

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN