QUECHUA

Damesregenjas voor bergwandelen MH100

€39,99
Ref. : 8595738

Ga voor een optimaal comfort, dankzij de rekbare stof en de ventilatie onder de armen. Zo wandel je altijd op de juiste temperatuur.

Onze productontwikkelaars, zelf wandelaarsters en gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, ontwierpen deze voordelige regenjas voor dames die recreatief in de bergen wandelen.

Kleur: BLAUW / Blauwgrijs

Maattabel
 • XS 10 stuks
 • S 10 stuks
 • M 10 stuks
 • L 10 stuks
 • XL 10 stuks
 • 2XS 10 stuks
 • 2XL 10 stuks
 • 3XL 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Waterdichtheid

  100% waterdichte naden.2-laagse coating, bestand tegen 5.000 mm waterkolom

  Ademend vermogen

  Zijopeningen van 20 cm, en een stof die de transpiratie afvoert (RET = 12)

  Lichtgewicht

  Slechts 550 g in maat M

  Anatomisch ontwerp

  Afneembare en verstelbare capuchon. Verstelbare polsen. Aantrekkoord onderaan

  Zakken

  2 steekzakken met rits, 1 binnenzak met rits om spulletjes veilig op te bergen.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Model

  De pasvorm van deze jas past zich aan elk lichaamstype aan, en blijft toch vrouwelijk. Je kunt er een warme laag, zoals een fleecejack of lichte trui, onder aantrekken. En ook de voering geeft meer comfort.
  Kies je gewone maat, of een maat groter als de jas niet getailleerd hoeft te vallen.

  Capuchon

  Je kunt de capuchon afnemen dankzij de drukknopen. De hoogte ervan is verstelbaar met een elastisch koordje, en de diepte kan je aanpassen dankzij een bandje met klittenband op de achterkant.

  CONSTRUCTIE VAN DE JAS

  Deze jas heeft een 2-laagse constructie met coating, waaronder een voering in mesh (met grote mazen).
  '2-laags' betekent dat de jas bestaat uit een buitenstof en een voering.
  De coating is aangebracht op de binnenkant van de stof, deze lijkt op een soort 'hars' die de stof waterdicht maakt terwijl die toch ademend blijft. De voering van de jas beschermt daarbij deze coating.

  WATERDICHTHEIDSTEST

  We meten in welke mate een stof bestand is tegen een waterdruk die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (JIS 1092-norm). Hoe hoger de waterkolom, hoe groter de druk en hoe beter waterdicht de stof is.
  De stof van deze jas heeft een waterdichtheid van 5.000 mm is dus bestand tegen de druk van 5.000 mm waterkolom. Dit is ook het equivalent van 5.000 Schmerber.

  TEST OP ADEMEND VERMOGEN

  Het ademend vermogen van een stof wordt uitgedrukt in RET (Resistance Evaporative Transfert).
  Dit is het vermogen om het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten af te voeren, en zo te voorkomen dat de huid nat wordt. Hoe lager die RET-waarde, hoe beter de stof ademt.
  RET ≤ 6: heel ademende stof
  RET ≤ 12: ademende stof
  RET ≤ 20: weinig ademende stof

  Dit kledingstuk heeft RET 12.

  Hoe kun je de jas opnieuw waterafstotend maken?

  Het waterafstotend vermogen van een stof is het vermogen om waterdruppels over het oppervlak te laten glijden.
  Zo neemt je jas geen water op en blijft hij licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen, maar door het dragen kunnen die eigenschappen aangetast worden.

  DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

  Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
  Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise aan jullie beschikbaar te stellen.

  WAAR KOMEN ONZE JASSEN MH100 VANDAAN?

  Deze jas werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk, en wordt vervolgens geproduceerd door onze leveranciers in Marokko, Vietnam en Bangladesh.
  Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze jassen en we werken heel nauw met hen samen.
  Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande producten van goede kwaliteit maken.

  De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

  We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
  Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect en zelfontplooiing centraal staan.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdvoering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Tweede voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

  VOORRAADADVIES

  Controleer altijd goed of dit waterdichte kledingstuk helemaal droog is voordat je het opbergt.

  TESTS

  Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
  Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun eigen ruimte en technologische tools hebben:
  Lichaamsbouw (dankzij een 3D-analyse)
  Bewegingswetenschappen
  Thermisch comfort (vier klimaatkamers)
  Gedrags- en sensorische wetenschappen
  + we vertellen je meer over de aard van de producttest (douche, windtunnel ...)

  Goedgekeurd door

  Alle producten van Quechua worden getest in de bergen, in omstandigheden die je zelf kan tegenkomen tijdens je tochten, zodat we kunnen garanderen dat ze beantwoorden aan jullie eisen.
  Onze teams en een panel van testpersonen (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden