DOMYOS

Crosstrainer EL540 wit zelfaandrijving interactief E-Connected Kinomap

€509,99
Ref. : 8796623

Deze crosstrainer werd door ons gepassioneerde team ontwikkeld voor wie regelmatig wil trainen, tot 7 uur per week en meer.

Wil je voor het raam (of voor tv) fietsen, maar heb je daar geen stopcontact? Geen stopcontact nodig: de crosstrainer 540 wordt aangedreven door je beweging.Pluspunt: paslengte van 39 cm.

Kleur: Wit

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Zelf aangedreven

Geen stopcontact nodig: de crosstrainer 540 wordt aangedreven door je beweging.

Cardiotraining

Een paslengte van 39 cm en 15 weerstandsniveaus.

soepel trappen

Vloeiende bewegingen, zelfs bij intensief trainen, dankzij vliegwiel van 9 kg.

Coaching

24 geïntegreerde programma's, 6 meetwaarden. Interactieve console.

Connectiviteit

Console koppelbaar met partnerapps zoals Kinomap en E-Connected.

Technische informatie

Wat is het verschil tussen de EL520 en de EL540?

We ontwikkelden de EL540 met een vliegwiel van 9 kg (tegenover 6 kg op het model van 2022, de EL520, ref. 8738937) dat garant staat voor optimale soepelheid, zelfs bij heel intensief trainen met hoge weerstand.

De EL540 heeft 24 verschillende programma's (7 op de EL520) zodat je altijd gemotiveerd blijft!

Zaken die je leven makkelijker maken: de weerstandsknoppen zitten direct op de vaste handgreep, de bewegende stangen kunnen worden vastgezet (veiliger met kinderen in de buurt).

Geen stopcontact meer nodig: De crosstrainer 540 is met zelfaandrijving!

"Het snoer is te kort", "Het snoer is te lang, ik struikel er voortdurend over", "Ik kan het niet op het terras zetten, want daar heb ik geen stopcontact," of gewoon "Ah, moet je die in het stopcontact steken, dat wist ik niet!" De opmerkingen van onze sporters brachten ons op het idee om een crosstrainer met zelfaandrijving te ontwikkelen. De crosstrainer 540 was de eerste crosstrainer die we met deze technologie ontwikkelden en daar zijn we erg trots op. En we maakten duizenden sporters blij!

Paslengte van 39 cm

Een crosstrainer zet alle spiergroepen aan het werk (benen, armen, borst- en rugspieren, de core). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Dit moet gekoppeld zijn aan het weerstandsniveau dat je kiest. De crosstrainer 540 heeft een paslengte van 39 cm, en is daarmee een van de meest comfortabele en efficiëntste toestellen uit ons assortiment!

Vliegwiel van 9 kg

Bij Decathlon willen we onze klanten en gebruikers betrouwbare en begrijpelijke informatie geven. Veel spelers op de markt communiceren over 'inertie', 'het vliegwiel' of zelfs 'de vliegwielmassa', waardoor de vergelijking tussen de producten vervaagt. We hebben besloten om te communiceren over het werkelijke gewicht van het vliegwiel, dat een grotere impact heeft op de kinetische energie en dus op het trapcomfort. Het vliegwiel van de crosstrainer 540 weegt 9 kg.

Zes functies en 24 trainprogramma's

Voor een optimale begeleiding van je trainingen geeft de EL540 6 parameters aan: tijd, afstand, snelheid, calorieën, hartslag (dankzij de handpulse-sensoren), tempo.

Plus 24 geïntegreerde trainingsprogramma's voor elk sportief niveau.

Te koppelen met Domyos E-Connected en Kinomap

Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap.
Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kunt je statistieken bekijken.
Met Kinomap train je in realistische omgevingen, volledig synchroon met je toestel. Train in je eigen tempo of ga een uitdaging aan, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community.

Onderhoud en reparatie

Decathlon en Domyos besteden bijzondere aandacht aan het opvolgen van hun producten. We beheren zelf de klantenservice en zorgen ervoor dat reserve-onderdelen beschikbaar blijven gedurende een periode van 10 jaar zodat je product zo lang mogelijk meegaat!

Dit product heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en werkuren, en 5 jaar op het metalen frame.

Gewicht en afmetingen

Afmetingen toestel:
L146 x B63 x H159 cm.
Gewicht toestel:
52 kg.

Afmetingen pakket:
L119 x B65 x H37 cm.
Totaalgewicht:
58 kg.

Garantie

2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

Gewicht

62.5 kg

Overige informatie

Product samenstelling

kader: 100.0% Staal Beschermhoes: 100.0% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Niet buiten laten staan.Bij voorkeur opbergen op een droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

TESTS

Decathlon besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Daarom hebben we een zeer veeleisend testprotocol. We starten met belevingstesten, zodat potentiële gebruikers hun mening kunnen geven over het project. Tijdens de ontwikkelingsfase voeren we gebruikstesten uit met externe testers om het gebruik en de functies te valideren. We eindigen met versnelde verouderingstesten om de kwaliteit van het afgewerkte product te controleren.

ONDERHOUDSADVIES

Zorg ervoor dat de sluitingen gesloten zijn vóór het wassen. Was het op een zacht en koud programma en was het met soortgelijke kleuren. Gebruik een mild wasmiddel of donswasmiddel en twee schone tennisballen. Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter. Minstens tweemaal grondig spoelen. Kan in de droogtrommel bij lage temperatuur, gebruik dan ook twee schone tennisballen. Haal het direct uit de machine nadat het klaar is en schudt het altijd na het wassen tot het droog is. Niet chemisch reinigen, strijken of stomen. Op een koele en droge plaats bewaren.

Afbeeldingen

Crosstrainer EL540 wit zelfaandrijving interactief E-Connected Kinomap
Crosstrainer EL540 wit zelfaandrijving interactief E-Connected Kinomap
Crosstrainer EL540 wit zelfaandrijving interactief E-Connected Kinomap
Crosstrainer EL540 wit zelfaandrijving interactief E-Connected Kinomap

Reviews

Vragen & Antwoorden