Laatste Kans
Crosstrainer EL 900 met Bluetooth
Crosstrainer EL 900 met Bluetooth
Crosstrainer EL 900 met Bluetooth
Crosstrainer EL 900 met Bluetooth
Crosstrainer EL 900 met Bluetooth

Crosstrainer EL 900 met Bluetooth

799,99 −37%
499,99

Aantal:

Thuisbezorging:

2 tot 3 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons productontwikkelingsteam ontwierp deze crosstrainer voor beginners tot gevorderden. Hij is getest en goedgekeurd voor een gebruik van gemiddeld 10 u/week.

De crosstrainer EL 900 is perfect voor trainingen waarbij je je grenzen wilt verleggen, dankzij de grote paslengte en uiterst soepele trapbeweging!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikerscomfort

Een paslengte van 51 cm voor optimaal comfort en effectieve trainingen

Soepel trappen

Uiterst soepele beenbewegingen dankzij het vliegwiel van 13 kg

Coaching

Verlichte console met Bluetooth: 24 programma's en 6 functies

Helling

Gemotoriseerde hellingsfunctie om je training nog effectiever te maken!

Wendbaarheid

Makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes vooraan

TECHNISCHE INFORMATIE

COMFORT IS ALLES!

Een goede paslengte of bewegingsgrootte is cruciaal voor comfortabele trainingen. Hoe groter je beweging, hoe comfortabeler de beweging is, en hoe meer calorieën je verbruikt. De crosstrainer EL 900 is ontwikkeld met een paslengte van 51 cm en garandeert je de allerbeste cardiotraining.

EEN BIJZONDER SOEPELE TRAPBEWEGING

De soepelheid van de trapbeweging wordt bepaald door 2 factoren: het gewicht van het vliegwiel en de grootte van het bijbehorende freewheel. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe soepeler en schokvrijer de trapbeweging. De EL 900 is uitgerust met een vliegwiel van 13 kg, en biedt daarmee de soepelste trapbeweging van al onze crosstrainers.

COACHING OP MAAT

Of je nu een beginnende, gevorderde of expert beoefenaar van crosstraining bent: iedereen heeft soms behoefte aan extra motivatie. Daarom is onze EL 900 voorzien van een gloednieuwe console die beschikt over 24 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's, van programma's voor afvallen tot prestatieverbetering en figuurtraining. Deze console geeft 6 verschillende metingen weer: snelheid, tijd, calorieën, afstand, hartslag en rotaties per minuut

MET BLUETOOTH

Om je de beste gebruikservaring te bieden, hebben we de console van onze crosstrainer 900 uitgerust met een bluetoothmodule en een tablethouder, zodat je je toestel kunt aansluiten op onze partnerapplicaties E-Connected en Kinomap. Deze apps boosten je motivatie, je kunt je prestaties erin opslaan en je vindt er ook ludieke inhoud!

DE ENIGE CROSSTRAINER MET GEMOTORISEERDE HELLINGSFUNCTIE

WIST JE DIT?Bepaalde crosstrainers bieden de mogelijkheid om tijdens gebruik de helling in te stellen. Zo kun je de moeilijkheidsgraad aanpassen, intensiever trainen en dus meer calorieën verbranden. Het grote voordeel van de EL 900 is dat de hellingsfunctie gemotoriseerd is, waardoor je het hellingspercentage gewoon tijdens je training kunt aanpassen! Dat vind je nergens anders op een toestel voor deze prijs!

EN TOCH VERRIJDBAAR!

Crosstrainers voor intensief gebruik uit het hogere segment zijn vaak erg zwaar! Daarom hebben onze productontwikkelaars besloten om het toestel te voorzien van een ergonomisch handvat aan de achterkant en wieltjes aan de voorkant, zodat je het gemakkelijker kan verplaatsen. Je kunt het toestel dus makkelijk naar een andere kamer verplaatsen en trainen waar je maar wilt!

GEWICHT, AFMETINGEN en VERBRUIK

Gewicht toestel: 109 kg
Afmetingen toestel: 195 x 170 x 67 cm
Afmetingen pakket: 165 x 84 x 62,5 cm
Verbruik: 90 watt

Garantie

2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

kader 100% Staal Schuimplastic 100% Foamed Styrene Butadiene Rubber Beschermhoes 100% PVC (Polyvinylchloride) Schroeven 100% Staal

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge, beschutte ruimte.

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht gebruiker: 150 kg. Maximaal 10 uur per week.

TESTS

We hebben deze crosstrainer 900 getest voor een gemiddeld gebruik van 7 u per week.

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN