Crop top voor yoga Premium bruin

29,99

Kleur:

DARK CINNAMON

Maat:

Maattabel

Stijlvolle crop top uit de Premium-collectie van Kimjaly die aanvoelt als een tweede huid en waarin je zo van kantoor naar de yogales kan. Gemaakt in Portugal.

De crop top Premium is langer dan een sportbeha en staat heel chic, hij biedt ondersteuning en laat je vrij bewegen. Het beste compromis voor onbezorgde en stijlvolle asana's.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Voelt aan als een tweede huid, beweegt met je mee bij elke yogahouding

Bewegingsvrijheid

Met 20% elastaan, past zich aan je lichaam aan

Ademend vermogen

Lichte en technische stof die de transpiratie afvoert

Zachtheid

De stof voelt heel zacht aan op de huid, voor veel comfort

TECHNISCHE INFORMATIE

Een artikel uit de PREMIUM-collectie van KIMJALY

In het najaar van 2022 lanceert het Decathlon-merk Kimjaly een nieuwe reeks technische artikelen voor gevorderde yogi's.
Met onze PREMIUM-collectie willen we ons specifiek richten op de bewuste, geëngageerde en veeleisende yogi die graag deel wil uitmaken van een yogacommunity.

De KIMJALY PREMIUM-collectie, een collectie

Bij Kimjaly beschouwen onze productontwikkelaars als een fundamenteel onderdeel van ons yoga-aanbod. In 2023 zal meer dan 85% van onze volledige collectie de richtlijnen volgen.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een technische en duurzame collectie

Comfort tijdens de yogasessie, dat was de drijfveer voor de PREMIUM-collectie. De productontwikkelaars van Kimjaly hebben er in het bijzonder op gelet dat de kleding aanvoelt als een tweede huid, dat de stoffen rekbaar en toch niet doorschijnend zijn, dat de kledingstukken aangenaam zijn op elk gebied (gevoel, geur, geluid, kleuren), ademend zijn en goed blijven zitten tijdens alle oefeningen. Doel is om een reeks technische kledingstukken te bieden die lang meegaan en die werden getest en goedgekeurd door testpersonen.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie die werd goedgekeurd door yogadocenten

Het merk Kimjaly werkt al jaren samen met yogadocenten via workshops en bijeenkomsten om alle behoeften van gevorderde yogi's te verzamelen. De PREMIUM-collectie vat al hun verwachtingen samen, want onze productontwikkelaars en ontwerpers hebben heel aandachtig naar hen geluisterd.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie voor meer dan yoga alleen

Ons team van designers koos de kleuren, texturen en look van de PREMIUM-collectie zo dat je in deze kleding zo van kantoor naar de yogastudio kan. 
Uit heel wat gesprekken met een community van gevorderde yogi's bleek één ding heel duidelijk: ze wilden yogakleding die ze een hele dag lang konden dragen, zowel op kantoor als in de yogastudio. 
De kleding werd dus bedacht voor een yoga way of life. Een legging die je ook op het werk kan dragen. Een crop top die je heel elegant kan stylen met een blazer voor een avondje uit.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie die deels vervaardigd wordt in Europa

De productontwikkelaars en leveranciers van Kimjaly werkten heel nauw samen om een aantal artikelen van de PREMIUM-collectie te laten vervaardigen in Europa omwille van de vele voordelen op menselijk, milieu- en economisch vlak. Dat betekent dat de productie- en verkoopkosten voor die artikelen hoger liggen dan het gemiddelde voor onze yoga-artikelen.
Natuurlijk zijn we niet perfect. Er is nog een lange weg te gaan om meer producten in Europa te vervaardigen. Maar we gaan stap voor stap vooruit.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 80% Polyamide, 20% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Crop top voor yoga Premium bruin
Crop top voor yoga Premium bruin
Crop top voor yoga Premium bruin

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN