COMPLEET SKATEBOARD CP100 FSC-GECERTIFICEERD ESDOORNHOUT MAAT 8"

€79,99

8644582

Dit complete skateboard in esdoorn werd ontwikkeld door onze teams van skaters. Wendbaar board, ideaal om te starten of vorderingen te maken in street of ramp.

Compleet skateboard CP100, 100% Canadees esdoornhout (stevigheid en pop). Ideaal voor wie wil starten met street of ramp met een evolutief en wendbaar board.

Kleur:

BORDEAUX

Maat:

Maattabel
8"
Thuisbezorging:

12 tot 14 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Stuiteren

Deck van 7 houtlagen, 100% Canadese esdoorn voor een heel goede pop.Henkel-lijm.

Precisie

Deck van 8" x 31.6". Medium concave voor een goede wendbaarheid.

Glijvermogen

Geschikt voor diverse ondergronden (skatepark in hout/beton, op straat enz.)

Wendbaarheid

Aluminium trucks, bushings van 92A. Wielen in High Rebound PU, 52 mm, 99A.

TECHNISCHE INFORMATIE

Deck van het skateboard COMPLETE 100

Afmetingen: 8 x 31.6, medium concave, brede en goed opstaande nose (voorkant) en tail (achterkant) om tricks te doen.
Het deck in 100% Canadese esdoorn is erg stevig en gaat lang mee. Canadese esdoorn is de meest geschikte houtsoort voor skateboards: het is hard, compact en licht.

Wielen en lagers

Wielen in 100% polyurethaan, 52 mm, hardheid 99A. Deze wielen zijn aangenaam om te rijden, zowel in het skatepark als op straat. Hard genoeg voor powerslides en tegelijk zacht genoeg om niet te veel last te hebben van de trillingen veroorzaakt door oneffen ondergrond.Het skateboard CP100 is uitgerust met ABEC 7-lagers. In het begin moeten de lagers zich nog zetten, na een paar sessies werken ze optimaal.

Dit skateboard is bedoeld voor beginners vanaf 12 jaar, het is minder snel dan het board CP500.

De trucks (de ophanging van de wielen)

Trucks in aluminium met bushings in polyurethaan, hardheid 88A. Deze trucks zijn perfect om te starten met grinden.

Als je veel wil grinden, raad ik je de FURY EVO 2-trucks aan. Dat zijn de trucks die op de COMPLETE 500 zitten, ze zijn meer geschikt voor intensief skaten en bieden meer gevoel bij het grinden.

Materiaal

We gebruiken FSC-gecertificeerd hout (Forest Stewardship Council).

Hoeveel weegt het COMPLETE100-skateboard?

2,3 kg.

Hoe worden onze artikelen getest?

Voordat we een product lanceren, controleren we de kwaliteit en stevigheid aan de hand van tests in het lab, maar we laten het ook gebruiken in echte omstandigheden door onze Decathlon-ambassadeurs overal ter wereld. Onze ambassadeurs stellen het product zwaar op de proef zodat we er zeker van kunnen zijn dat het geschikt is voor de praktijk. Die nauwe samenwerking met onze ambassadeurs tijdens de productontwikkeling vormt een garantie voor de kwaliteit van onze producten.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Plank 100% Hardwood - From Sustainable Forestry Assen 80% Aluminium, 20% Staal Skatewieltjes 100% Polyurethaan Ondersteuning 100% Staal Schroeven 100% Staal

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en koele plek, beschermd tegen vocht. Nooit in contact brengen met water en niet opbergen op een vochtige plaats zoals de koffer van de auto in de winter.

TESTS

Onze skateboards worden getest in het lab. Met die tests kunnen we bevestigen dat onze skateboards beantwoorden aan de normen, maar we doen ook slijtagetests. Die tests worden aangevuld met tests in gebruik, sommige met metingen, andere op basis van de indrukken van testers die onze artikelen zwaar op de proef stellen. Daarvoor doen we een beroep op onze community van enthousiaste en veeleisende ambassadeurs, Decathlon-medewerkers van overal ter wereld.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld en goedgekeurd door onze community van ambassadeurs en technische partners. Dit zijn skaters die bij Decathlon werken, overal ter wereld, en dezelfde passie voor skateboarden delen.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN