Canvas dansschoenen modern jazz zwart

21,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Ons team ontwikkelde deze canvas dansschoenen met splitzool voor dansers die soepele en goed ondersteunende schoenen willen voor jazzdans.

Wil je je outfit voor modern jazz helemaal afmaken? Deze hoge schoenen van canvas en met vetersluiting zitten comfortabel, ondersteunen je voet en zijn antislip dankzij het kleine hakje.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Flexibiliteit

Dankzij de twee aparte zooltjes kan je de voet goed afwikkelen.

Schokdemping

Klein hakje van 1 cm voor een betere schokdemping.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom speciale dansschoenen dragen voor modern jazz?

Jazzschoenen zijn aan te raden voor gevorderden, in het bijzonder voor dansvoorstellingen. Dankzij de splitzool en het hakje bieden ze een goede demping en zijn ze heel buigzaam.

Een tip om je spullen voor jazzdans te vervoeren?

Op de dansafdeling van Decathlon vind je een mooi tasje om al je dansspullen in te stoppen en mee te nemen.
In deze ruime, eenvoudige en glanzende tas met verschillende compartimenten kan je je danskleding, schoenen en andere accessoires overzichtelijk opbergen.

Hoe kies je de juiste maat?

Als je twijfelt tussen twee maten raden we je aan om de grootste maat te nemen. En ook als je een hoge wreef hebt, raden we aan een grotere maat te nemen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 100% Katoen Binnenkant van 100% Katoen Zool van 75% EVA, 25% Runderleer

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab, zodat we kunnen bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.

Goedgekeurd door

Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect voldoen aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze productmanager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

AFBEELDINGEN

Canvas dansschoenen modern jazz zwart

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN