Campinglamp BL40 40 lumen

5,99
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde de lamp BL40 om comfortabel één persoon te verlichten. Voor in de tent of buiten, op de camping of bij wildkamperen.

Onze motivatie? Een kleine, handige, stevige én waterdichte lamp maken. Ze neemt weinig plaats in de rugzak in. De perfecte keuze voor kinderen!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Power

40 lumen | Geschikt om 1 persoon te verlichten

Autonomie

Autonomie van 50 u bij volle kracht (40 lumen)

Gebruiksgemak

Eén knop, één verlichtingsstand | Hengsel om de lamp op te hangen

Waterdichtheid

Beschermingsgraad IPX4: bestand tegen regen in alle omstandigheden

Compactheid

De lamp is 4 cm hoog en 7 cm lang.

Gewicht

Licht: 145 g

TECHNISCHE INFORMATIE

VOEDING

3 LR6 AA-batterijen.

Gebruiksadvies

Deze lamp is zo ontwikkeld dat je ze in verschillende posities kunt gebruiken:
- plat
- als je het lipje losmaakt en het op het tweede bevestigingspunt vastzet, krijg je een klein hengsel. Je kunt de lamp zo aan een tak hangen of aan een tenthaak (die kan door het gaatje in het lipje), of aan de zijkant van de tafel zetten om de lichtbundel te richten.
Door haar vorm en grootte ligt ze goed in de hand. Extra verlichting over een klein gebied.

VERLICHTINGSCOMFORT

Met deze lamp heb je 's avonds of 's nachts een comfortabel extra licht om bij te eten, te lezen of wat spulletjes te zoeken. Het licht is niet gereguleerd, wat wil zeggen dat de lichtsterkte afneemt naarmate de batterijen leeglopen.

ONZE DUURZAME AANPAK

Bij de ontwikkeling van de nieuwe BL40 hebben we ervoor gezorgd dat de lamp 100% recycleerbaar is aan het eind van haar levensduur.
- Voor het (witte) deel dat het licht verspreidt en voor het batterijvak gebruiken we een uniek materiaal dat makkelijker te recycleren is
- Geen lasnaden (makkelijker te demonteren om te recycleren)
- 100% recycleerbaar TPE-rubber
We slaagden erin de CO²-impact met 6% te verminderen: maar het kan nog beter, daarom blijven we ijveren om dit product op een dag ecodesigned te maken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Basis 100% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen lens 100% Polypropyleen batterij 100% Alkaline batterij electronisch circuit 100% PCBA

VOORRAADADVIES

Bewaren op een schone en droge plek.
Haal de batterijen eruit wanneer je de lamp lange tijd niet gebruikt.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve kampeerproducten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

AFBEELDINGEN

Campinglamp BL40 40 lumen
Campinglamp BL40 40 lumen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN