Buikband zweetband voor fitness, zwart

6,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel
UNIEK
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Mensen die harder willen transpireren. Door je spieren goed op te warmen voelen ze minder vermoeid aan na een inspanning.

Een band die 27 cm breed is en een dikte van 2 mm neopreen. Zodat je harder transpireert op de doelzones (buik en heupen) en ook langer is zodat hij vrijwel iedereen past!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gemakkelijk aan en uit

Verstelbaar met een klittenbandstrook. Neopreen van 2 mm: soepel en stevig.

Veelzijdigheid

De band bevordert het transpireren.

TECHNISCHE INFORMATIE

Aanbrengen

De zweetband van Domyos is een band in één universele maat die makkelijk om te doen is dankzij klittenband. Gewoon om je buik doen, onder je kleding, en goed aantrekken zonder plooien om mogelijke irritatie te vermijden. De band is op maat aan te passen dankzij het klittenband. Terwijl je de band draagt, kun je probleemloos sporten en behoud je steeds een volledige bewegingsvrijheid.

Vaak gemaakte opmerkingen

Dit artikel kan in het begin een vrij sterke neopreengeur hebben. Neopreen is immers een materiaal met een vrij sterke geur, maar onze zweetband voldoet net als al onze andere zweetartikelen aan kwaliteitstests en toxicologische tests op de gebruikte materialen.

Gebruik

Band die kan worden gebruikt om sterker te transpireren tijdens het sporten, en op die manier de huidkwaliteit te verbeteren. Doordat je huid wordt gehydrateerd tijdens het transpireren, krijg je een zachter velletje. Wij adviseren om het dragen van de band te combineren met geregelde lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding indien je gewicht wilt verliezen.

Aanvullende artikelen

Zweetpak, zweetvest, zweetbermuda.

Werking

Opgelet voor misvattingen: van transpireren vermager je niet. De band bevordert het transpireren. Door te zweten worden dode huidcellen verwijderd en wordt je huid gehydrateerd, zodat de kwaliteit van je huid verbetert. Om uitdroging te vermijden, is het belangrijk dat je veel drinkt na het dragen van de band. Dankzij de band kun je ook beter je spieren opwarmen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Foamed Styrene Ethylene Butadiene Styrene Hoofdvoering 59% Polyester, 41% Polyamide

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet langer dan 12 uur na elkaar dragen.

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN