Shortrokje voor bergwandelen voor dames MH500

24,99
Kleur: Frozen cedar
Maat: Maattabel

Aantal:

Aan de voet van de Mont Blanc ontwikkelde ons team dit broekrokje, voor dames die regelmatig in de bergen wandelen en maximaal comfort willen.

Het comfort van de elastische tailleband zul je zeker kunnen waarderen

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Rekbare stof met 15% elastaan voor maximaal comfort

Zweetafvoer

De stof voert de transpiratie af naar buiten

Lichtgewicht

Slechts 200 g in maat M

Sneldrogend

De stof droogt heel snel wanneer ze nat is van transpiratie

Zakken

1 zak met rits waar je een paar zakdoeken in kwijt kunt

Anatomisch ontwerp

Elastiek in de tailleband om perfect aan te sluiten

TECHNISCHE INFORMATIE

Model

Vanessa, onze ontwerpster, en Jehanne, onze styliste, ontwikkelden dit shortrokje dat prettig moest zitten tijdens het wandelen, maar tegelijkertijd stijlvol moest zijn. Ze hebben ook de licht gebogen lijn achteraan bedacht, voor een sportieve en tegelijk trendy look.
Dit shortrokje komt tot halverwege de dijen en kruipt niet omhoog tijdens het lopen. En het geeft je nog een sportieve look ook.

TEST OP AFVOER VAN DE TRANSPIRATIE

Het vermogen van een stof om transpiratie af te voeren wordt bepaald aan de hand van verschillende criteria: absorptievermogen van de stof, capaciteit van de stof om niet verzadigd te raken met transpiratie, droogsnelheid enz. Niveau 1/5 is geschikt voor weinig intensieve activiteiten waarvan je niet veel gaat zweten. Al onze shorts, shortrokjes en broeken hebben een score tussen 3 en 4/5.

ONZE MILIEU-AANPAK

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

WAAR KOMEN ONZE SHORTROKJES VANDAAN?

Dit shortrokje werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en wordt vervolgens gemaakt door door onze leveranciers in China en Vietnam.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze shortrokjes en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 85% Polyamide, 15% Elastaan Hoofdvoering 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Elastaan Tweede voering 73% Polyamide, 27% Elastaan

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij tot de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen
+ we geven uitleg over de specifieke aard van de producttest (bijv. douche, windtunnel ...)

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Onze teams en een panel van testpersonen (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN