Body power voor fitness blauw

5,99
Kleur: Turquoise
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

De body power werd ontwikkeld door ons team van productontwikkelaars zodat je de spieren van verschillende lichaamsdelen kan versterken.

De body power is volledig met schuim bekleed voor een maximaal gebruikscomfort ... zodat je graag een ​​paar extra reeksen van lichaamsversterkende oefeningen uitvoert!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

Voor tal van oefeningen voor een full body workout, rechtopstaand of liggend!

Pascomfort

Volledig bekleed met schuim voor een optimaal comfort

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

FIGUURTRAINING, WAT IS DAT NU PRECIES?

Je lichaam strakker maken doe je door de spiertonus te verhogen. Door je spieren te trainen met oefeningen (met of zonder gewichten) krijgen ze meer tonus en ontwikkel je ze.
Als ontwikkelaars van fitnessmateriaal en als sporters kunnen we je niet genoeg stimuleren om je spiertonus te verhogen zodat je beter in je vel zit en dagelijkse handelingen gemakkelijker kunt uitvoeren: want met sterke armspieren gaat een zware boodschappentas dragen toch een stuk makkelijker! ;)

WIE KAN AAN FIGUURTRAINING DOEN?

Goed nieuws: figuurtraining is geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden (*vreugdedansje*). Je kan de oefeningen immers gewoon aanpassen aan je eigen niveau. Je kan variëren volgens de gewichten die je gebruikt, het aantal herhalingen of ook hoe hard en hoe vaak je traint enz. Bovendien kan je het heel gemakkelijk thuis doen.
Kortom, figuurtraining is nu eens echt een training op maat!

Wist je dit?

Behalve dat hij heel effectief is voor het versterken van borst-, arm-, dijspieren, enz., is de body power ook geweldig om je bilspieren te verstevigen!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Boom 100% Rubber - Nitrilbutadieenrubber (NBR) - Latex Bruggen 100% Polypropyleen Brassièrevulling - Buitenste stof 100% Staal

VOORRAADADVIES

Binnen bewaren, en verwijderd houden van elke warmtebron.

TESTS

Om de kwaliteiten van de body power te garanderen, voeren we talrijke tests uit (met name tests van de weerstand van het mechanisme in de tijd en van de duurzaamheid van de schuimbekleding). Bovendien willen we graag benadrukken dat de body power gemaakt is van materialen die geen schadelijke stoffen bevatten.

Goedgekeurd door

"Licht, handig, doeltreffend en heel betaalbaar! Dit fitnessaccessoire is voor iedereen toegankelijk! ", vertelt Estelle, gebruikster van de body power.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

AFBEELDINGEN

Body power voor fitness blauw
Body power voor fitness blauw
Body power voor fitness blauw

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN