Bijboot FUN II PI270VB

€1.149,99

De opblaasbare bijboot FUN PI270VB is ideaal voor zeilers die op zoek zijn naar een stabiel en licht bijbootje om zich snel mee te verplaatsen.

Met zijn V-vormige punt en de door Plastimo geselecteerde pvc bekleding wordt het bijbootje Pi270VB je perfecte partner om aan land te gaan of bij ankeren, geschikt voor 3 volwassenen en 1 kind.

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Flappen die zorgen voor meer stabiliteit

Lichtgewicht

Opblaasbaar bijbootje om het gewicht te beperken

Glijvermogen

V-vormig vooraan om beter door golven te gaan

Stevigheid

4 lagen coating voor een uitstekende bestandheid tegen slijtage en uv-stralen

Gebruikerscomfort

Aluminium bankje + bevestiging om in het midden te zitten

TECHNISCHE INFORMATIE

Een lichte opblaasbare vloer

Het bijbootje FUN van Plastimo is ideaal voor regelmatig gebruik en heeft een lichte en compacte opblaasbare vloer. Bovendien gedraagt het zich erg goed op zee dankzij de V-vormige voorpunt. Flappen verlengen de vloer achteraan zodat je makkelijker snelheid kan halen en het bootje gemakkelijker planeert.

Structuur van het bijbootje FUN Pi270VB

De opblaasbare bijboot Pi270VB heeft 3+2 compartimenten. De banden hebben een diameter van 43 centimeter en de luchtventielen zitten volledig ingewerkt in buisjes, ze zijn beschermd en gemakkelijk toegankelijk.

Een stevig materiaal

Het door Plastimo geselecteerde thermogelast pvc Pastel® van Mehler Texnologies 1100 Decitex werd specifiek ontwikkeld voor opblaasboten. Het bestaat uit een textiel drager met daarop 4 lagen coating, voor een optimale bestandheid tegen slijtage, uv-stralen en een mariene omgeving. De stof Pastel® is geproduceerd volgens de norm DIN EN ISO 9001. De bijboten van de reeks FUN hebben een opblaasbare vloer in Heytex®, dat garant staat voor een perfecte stijfheid zonder vervorming.

Belastbaarheid en bijpassende motor

Het bijbootje Fun Pi270VB is geschikt voor 3 volwassenen en een kind en belastbaar tot max. 664 kg. Er kan een motor op met een vermogen van maximaal 6 kW of 8 PK.

Afmetingen en gewicht

Voor het model Pi270VB:

- Afmetingen bijboot: 267 x 153 x 75 cm
- Afmetingen opgevouwen bijboot: 112 x 60 x 33 cm.
- Gewicht: 27 kg

Pluspunten van het bijbootje FUN Pi270VB

De opblaasbare bijboot FUN Pi270VB van Plastimo heeft een aluminium zitbankje, 2 sleepringen en 3 draaggrepen (1 vooraan en 2 achteraan). Bovendien wordt de boot geleverd met een reeks accessoires zoals een bevestigingsband voor de brandstoftank, een draagtas, reparatieset, pomp en 2 peddels.

Instructies om de bijboot op te blazen

Blaas de bijboot op met de meegeleverde pomp. De maximale druk bedraagt 0,25 bar voor de boot en 0,35 bar voor de kiel, 0,60 bar voor de opblaasbare vloer en 0,80 bar voor de vaste vloer. Controleer geregeld de druk tijdens het gebruik, die kan immers variëren volgens de weers- en gebruiksomstandigheden. Blaas de verschillende luchtkamers gelijkmatig op. Anders kan je de wanden beschadigen.

Gebruiksadvies als je met de bijboot gaat varen

Iedereen in de boot moet een reddingsvest dragen. De peddels en reparatieset moeten altijd in de bijboot aanwezig zijn voor noodgevallen. Het gewicht moet gelijkmatig verdeeld zijn zodat de boot goed op het water ligt.

Hoe je opblaasbare bijboot onderhouden?

Spoel de bijboot, indien mogelijk na elk gebruik. Aan het einde van het seizoen kan je hem afwassen met een sopje of wat vaatwasmiddel. Spoel af, laat drogen, daarna opvouwen en opbergen op een droge plaats.
Opmerking: Gebruik GEEN bewaarmiddel op basis van vinyl. Chemische producten kunnen het materiaal uitdrogen.

Set wielen verkrijgbaar in optie

Plastimo ontwikkelde wielen speciaal voor de bijboten van de reeks FUN. Indien nodig kan je die heel eenvoudig monteren, ze vergemakkelijken de tewaterlating.

Plastimo, een referentie op de markt van de bijboten

Plastimo ontwikkelt al meer dan 25 jaar bijboten voor de pleziervaart en de professionele verhuur. Ze luisteren aandachtig naar hun klanten en verbeteren voortdurend hun assortiment door gebruik te maken van nieuwe technologieën: om de veiligheid en wendbaarheid voortdurend te verbeteren.

Garantie

2 jaar

Gewicht

27 kg

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en koele plaats, niet langdurig blootstellen aan de zon. De versie Pi270VB beschikt over 4 kettingplaten zodat je hem aan een davit kan hangen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet opblazen met perslucht.

Goedgekeurd door

Dit bijbootje is conform de Europese Verordening 2013/53/EU en heeft een CE-markering.

REVIEWS

Loading