Maintenance Picto

Onderhoud & Reparatie

Bespannen van racket

Vanaf
800 *

Het (opnieuw) bespannen van rackets

Onze medewerkers zijn vakkundig getraind om je racket te bespannen en met de juiste zorg speelklaar te maken. Neem contact op met een medewerker van de werkplaats en vraag naar de mogelijkheden.

Vind mijn winkel

TECHNISCHE INFORMATIE

Essentie van het bespannen

Een bespanning maakt 40-50% van je spel uit, een belangrijke factor dus. Het is daarom van belang dat je deze goed onderhoud en niet alleen vervangt wanneer deze breekt. Speel je gemiddeld 1x in de week, dan is het gebruikelijk dat je deze 1x per jaar vervangt. Speel je 2x in de week, dan 2x per jaar... etc.

Bespannen racket

Maak een afspraak met onze tennis werkplaats in je buurt om je tennisracket opnieuw te laten bespannen. Hou er rekening mee dat het bespannen van een racket niet altijd direct kan. Neem hiervoor contact op met een medewerker van de werkplaats om te vragen naar de mogelijkheden.

Prestatie

Wij gebruiken uitsluitend professionele bespanningstechnieken om te garanderen dat je tennisracket optimaal presteert. Wij zorgen er voor dat je racket niet op een te hoog aantal kilo's bespand worden. Een hogere spankracht zorgt namelijk voor meer armbelasting en vergroot de kans op blessures. Een lagere spankracht zorgt juist voor meer comfort en gevoel in je spel.

Prijs

In het bezit van een sportpas is de bespanservice gratis. Voor de snaren betaal je dus wel. Neem contact op met jouw winkel voor de mogelijkheden.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Bewaar je racket altijd in een donkere ruimte/tas en vermijd blootstelling aan de zon en/of warmte en grote temperatuurschommelingen. Dit zorgt namelijk voor een langer spanningsbehoud van je snaren.