Bekerhouder voor de camping

4,99
Kleur: Petroleum blauw
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze houder zodat je je drinkfles of beker makkelijk dicht bij je kan plaatsen op je kampeerplek.

Ons doel? Je een oplossing bieden om je drinken binnen handbereik te houden. De bekerhouder is eenvoudig en snel te installeren op alle campingstoelen en -tafels van Quechua.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Geschikt voor bekers/flessen met een diameter van: 70 tot 85 mm met een inhoud van 75 cl

Veelzijdigheid

Te bevestigen rond buizen met een diameter van: 13 tot 25 mm

Gebruiksgemak

360° draaibaar. Manueel vast te klemmen

Gewicht

Licht: 120 g

Levensduur

Van stevige kunststof

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Compatibiliteit

Deze bekerhouder past op al onze tafels en stoelen.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schroeven 100% Staal Leash 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur op een schone en droge plek.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve kampeerproducten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN