BATTERIJ VIOO 900

€2999
DSM : 144537

Ontworpen voor: wie doeltreffende verlichting zoekt voor MTB-ritten in de duisternis. Verbeterde zichtbaarheid langs alle trajecten.

een complementaire batterij voor de verlichting van VIOO 900.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Autonomie

6 uur in knipperstand, tot 16 uur in eco-modus. Oplaadbare batterij

Vlotte montage / demontage

Kan je op je helm of stuur bevestigen.

Ondoordringbaarheid

Bestand tegen opspattend water.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Prestaties VIOO 900 en batterij

De prestaties worden opgemeten in een labo bij een constante temperatuur van 23°.De koude tast de batterijprestaties aan. Daarom raden we aan om je lampje in de winter op je helm te bevestigen zodat de batterij zich zo dicht mogelijk bij je lichaamswarmte bevindt.Eco-modus -Ik zie 38 m ver -Ik word gezien van op 1600 m-tot 16u autonomie Normale modus -Ik zie 55 m ver-Ik word gezien van op 2300 m-tot 8u autonomie Power-modus -Ik zie tot 75 m ver -Ik word gezien van op 3000 m - tot 4 u autonomie

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Om beter zichtbaar te zijn op de fiets ontwikkelde BTWIN het label B'VISIBLE. Het label staat garant voor een zichtbaarheid die wetenschappelijk getest en bewezen is, en geldt voor een heel assortiment B'TWIN-producten.

ACTIE FOTO

Previous
Next

DIENSTEN

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze experts staan elke dag voor je klaar. Vertrouw ons je materiaal toe en blader door onze service heen. Vergeet bij de aankoop van je fiets niet om je framenummer te noteren!

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard