Bandeaubikini Color Block voor meisjes

€1299
DSM : 141433

Ontworpen voor: meisjes die recreatief aan watersporten doen.

Bandeaubikini met verstelbaar nekbandje en schuiver in het midden om meer of minder te bedekken. Klassiek broekje.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Aanpasbaarheid

Bandeaubikini met kleine verstevigingen opzij om goed te blijven zitten.

Droogtijd

Snel droog dankzij de stof op polymeerbasis.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Voor het eerste gebruik de bikini eerst wassen. Vervolgens na elk gebruik spoelen met zuiver water. Als je je bikini in de wasmachine wilt wassen, gebruik dan een programma op 30° met heel weinig wasmiddel en geen wasverzachter.

TESTS

Dit product werd in ons lab in Hendaye uitvoerig getest, om te verzekeren dat de kwaliteit volstaat voor het beoogde gebruik: tests op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestandheid van de kleuren tegen wrijving, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene bestandheid van het artikel tegen herhaaldelijk wassen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor regelmatig gebruik in chloorwater.

REVIEWS

4.3 /5
29 Reviews
29 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
17
4
8
3
2
2
1
1
1
déçu
1/5
ce maillot de bain ne peut pas être porté à la piscine puisqu'il ne cache pas la poitrine quand ma fille fait des plongeons le haut se soulève!!
Meer
antwoord van het merk
Bonjour Madame,
je vous remercie de l'intérêt que vous portez à notre collection de maillots de bain fille. Je lis avec attention votre déception et sans doute celle de votre enfant, et j'en suis sincèrement désolée. Cependant, je vous confirme que le bandeau n'est pas du tout le maillot idéal pour aller nager et plonger. En revanche, dans notre gamme, nous proposons des brassières : https://www.decathlon.fr/maillot-2-pieces-color-block-id_8384410.html, ou un modèle foulard : https://www.decathlon.fr/Acheter/foulard+fille, qui si vous souhaitez un maillot deux pièces, auront une tenue bien plus adaptée en mer ou en piscine. N'hésitez pas à procéder à un échange dans votre magasin Decathlon le plus proche. Merci encore pour votre confiance.
Sportivement,

Anne-Sophie Becar
Chef de produit Tribord
Meer
cool
4/5
Les couleurs et la forme
Ce maillot est confortable et il a de belles couleurs.
Meer
MAILLOT BAIN 2 PIECES
5/5
très bon produit
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Tribord Bandeaubikini Color Block voor meisjes