BALANSKUSSEN VOOR FITNESS OMKEERBEER EN AANPASBAAR ZWART

19,99

Kleur:

ZWART

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Dit kussen werd ontwikkeld door ons eigen team en is ideaal om je balans en proprioceptie te verbeteren. Ook geschikt voor revalidatie.

Opblaasbaar balanskussen: aan de ene zijde een oppervlak met licht reliëf; aan de andere zijde noppen die de bloedcirculatie stimuleren!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

Figuur-, balanstraining of revalidatie: bepaal zelf waarvoor je het gebruikt!

Evenwichtsoefening

Pas de instabiliteit van het kussen aan aan je niveau.

Flexibiliteit

Blaas het hard of minder hard op om de instabiliteit te bepalen.

TECHNISCHE INFORMATIE

JE BALANS OEFENEN, WAAR IS DAT GOED VOOR?

Om meer balans in je leven te vinden natuurlijk! En dat is zelfs geen grap. Van een goede balans heb je alleen maar voordeel, zowel in je dagelijks leven als bij diverse sporten. Denk maar aan skiën, trailrunning of kitesurfen: in die sporten kan je door balanstraining voorkomen dat je valt, maar ook blessures vermijden, doordat je met name je enkels sterker maakt. Een goede balans is dus echt wel nuttig!

OEPS, IK WEET NIET WELKE OEFENINGEN IK KAN DOEN ... HEBBEN JULLIE IDEEËN?

Natuurlijk hebben we ideeën! Kijk maar even, kopieer de link hieronder en plak hem in je webbrowser:

https://contents.mediadecathlon.com/p1843904/k$8e911af7b9f35081b2d931da23c195e2/DOMYOS%20COUSSIN%20100.jpg

Daar vind je een poster die je gratis kan downloaden op je smartphone en gemakkelijk kan afdrukken. Zo kan je meteen aan de slag met een tiental oefeningen die werden ontwikkeld in samenwerking met gekwalificeerde sportcoaches.

HOE HARD BLAAS JE HET BALANSKUSSEN OP?

Allereerst is het belangrijk dat je de grond niet voelt als je op het balanskussen zit. Als dat wel zo is, blaas je het wat harder op met onze pomp met balnaald (apart verkocht - ref.: 8369006).
Denk eraan dat de druk van de lucht in het kussen bepalend is voor de mate van instabiliteit van het kussen. Hoe harder het kussen is opgeblazen, hoe minder je je balans traint; en hoe zachter het is, hoe meer je je balans traint.

WAT IS PROPRIOCEPTIE?

Proprioceptie is je diepere gevoel; het is je vermogen om, al dan niet bewust, de positie van je eigen lichaam in de ruimte waar te nemen.
De signalen voor proprioceptie komen van tal van receptoren die aan de hersenen de positie van de verschillende lichaamsdelen doorgeven. Het heeft een invloed op je evenwicht en reflexen. Het goede nieuws is dat je door regelmatig te trainen je proprioceptie en dus ook je mobiliteit kan verbeteren!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Plank 100% PVC (Polyvinylchloride)

VOORRAADADVIES

Berg het kussen binnen op, verwijderd van warmtebronnen (gevaar voor barsten) en gelakte of geverniste oppervlakken (gevaar voor strepen).

TESTS

Om te garanderen dat ons balanskussen echt alle goede eigenschappen heeft die we eraan toeschrijven, deden we uiteraard eerst heel wat tests. Overigens willen we toch ook even vermelden dat het kussen gemaakt is van materialen die gegarandeerd geen schadelijke stoffen bevatten.

Goedgekeurd door

"Ik heb dit accessoire gekocht om mijn enkels en knieën te versterken want ik doe aan traillopen. Het is erg handig, je traint er je diepe spieren mee! ", vertelt Pierre, die zichtbaar overtuigd is ;) !

AFBEELDINGEN

BALANSKUSSEN VOOR FITNESS OMKEERBEER EN AANPASBAAR ZWART
BALANSKUSSEN VOOR FITNESS OMKEERBEER EN AANPASBAAR ZWART
BALANSKUSSEN VOOR FITNESS OMKEERBEER EN AANPASBAAR ZWART
BALANSKUSSEN VOOR FITNESS OMKEERBEER EN AANPASBAAR ZWART

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN