Balance board voor kinderen maat S

34,99
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Dit houten balansbord is in de eerste plaats bedoeld om de motoriek te ontwikkelen, maar het is ook een geweldige uitnodiging om creatief te zijn.

Goedgekeurd door onze psychomotorisch therapeute. Waar jij gewoon een houten plank ziet, ziet je kind een voorwerp met duizend mogelijkheden om avonturen te beleven.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Bevordert de psychomotoriek

Helpt bij de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel en de coördinatie.

Compactheid

Gemakkelijk op te bergen door zijn formaat. 72 cm lang, 23 cm breed, 12 cm hoog

Gebruiksgemak

Licht (1,8 kg) zodat kinderen het gemakkelijk zelf kunnen verplaatsen

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

3-in-1!

Aanvankelijk zal je kind het balansbord gebruiken als een uitstekend middel om zijn motoriek en fantasie te ontwikkelen.
En omdat kinderen van alles een spel maken, wordt het al snel iets waar het tal van avonturen mee kan verzinnen, zodat het ook helpt om zijn creativiteit te stimuleren.
En met een plaid, een kussen of een heleboel knuffels wordt het zelfs gebruikt om te relaxen.

60 minuten dagelijkse lichaamsbeweging

Wist je dat een kind, om gezond op te groeien, 180 minuten per dag aan lichaamsbeweging moet doen, volgens de aanbevelingen van de WHO? Minstens 60 minuten daarvan moeten matig tot intensief zijn na de leeftijd van 3 jaar!
Dagelijkse lichaamsbeweging vanaf jonge leeftijd is bevorderlijk voor de lichamelijke en intellectuele ontwikkeling. Het aanleren van een gezonde levensstijl voorkomt gezondheidsproblemen gedurende het hele leven en zal bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

Hoe verloopt de psychomotorische ontwikkeling van een kind?

De psychomotorische ontwikkeling van kinderen wordt beïnvloed door de genetische, motorische en psychische aanleg.
Dat motorisch gebied omvat verschillende grote elementen: het lichaamsbesef, de dynamische coördinatie, de oog-handcoördinatie, de fijne motoriek en de oriëntatie in tijd en ruimte.Een product kan een invloed hebben op de psychomotorische ontwikkeling van het kind als het binnen het motorisch domein werkt.

Wat is het lichaamsbeeld?

Het lichaamsbeeld is hoe het kind zijn lichaam ziet, naarmate dit zich ontwikkelt kan het kind zijn bewegingen verfijnen, groeit zijn lichaamsbesef en meer algemeen zijn zelfvertrouwen. Het wordt allereerst ontwikkeld op basis van gevoel en bewegingen, voordat het kind lichaamsdelen kan aanwijzen en benoemen.
Hoe meer het kind beweegt, hoe verfijnder zijn lichaamsbeeld wordt en hoe beter hij leert bewegen.

Wat is oog-handcoördinatie? Oriëntatie in tijd en ruimte?

Kinderen ontdekken de wereld om zich heen door voorwerpen aan te raken en vast te pakken. Geleidelijkaan kunnen hun ogen en handen steeds beter samenwerken. Naarmate de oog-handcoördinatie zich ontwikkelt, kunnen ze steeds nauwkeuriger bewegingen uitvoeren.
Oriëntatie in tijd en ruimte omvat alles wat verband houdt met het tijdsbesef van het kind (voor/na, dag/nacht enz.) en met zijn ruimtelijk gevoel (rechts/links, op/onder enz.).

Integratie in je interieur

We kozen voor hout omdat dit een warm en stevig materiaal is. Het past ook perfect binnen ons streven om zoveel mogelijk te kiezen voor natuurlijke materialen, die beter aansluiten op de wereld van het kind en de overtuiging van de ouders.
Het trendy design en de kwalitatieve materialen maken van dit balansbord een uniek object dat zich perfect integreert in je interieur. Belastbaar tot max. 110 kg.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofddeel 100% Plywood

TESTS

Vaak krijgen we vragen over de veiligheid van onze producten voor kinderen, in het bijzonder over de aanwezigheid van bepaalde giftige stoffen. Weet dat dit product voldoet aan alle wettelijke vereisten en aan de speelgoednormen die erop van toepassing zijn. Het wordt periodiek getest door een erkend laboratorium van buitenaf, zodat we er zeker van kunnen zijn dat het geen gezondheidsrisico's inhoudt voor onze jonge klanten (formaldehyde).

AFBEELDINGEN

Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S
Balance board voor kinderen maat S

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN