Badslippers heren zwart Slaps 590

€19,99

8305246

Onze surfende ontwikkelaars hebben deze slippers ontworpen, om voor en na het watersporten op rond te lopen. Ze passen aan ieders voet!

Deze slippers zitten erg comfortabel: de wreefband is verstelbaar met klittenband en de zool biedt een goed compromis van demping en stevigheid.

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikerscomfort

Zonder stukje tussen de tenen voor meer comfort.

Fit

De wreefband is verstelbaar en dus perfect aan te passen aan je voet.

Levensduur

Verstevigde zool. Stevige voetband. Duurzaam.

Droogtijd

Droog in 10 uur tijd. Getest in het lab bij 23°C.

TECHNISCHE INFORMATIE

SURFERS en SLIPPERS

Slippers zijn hét schoeisel van surfers. Niet alleen zijn ze lekker nonchalant en het symbool voor zonnige surfspots, ze zijn ook gewoon het ideale schoeisel voor surfers: eenvoudig, praktisch, makkelijk in onderhoud en vooral heel makkelijk aan en uit te trekken, zelfs met natte voeten en zelfs als je je handen vol hebt met je surfmateriaal.

Ontwikkeling

Bij OLAIAN laten we ons bij de ontwikkeling van onze slippers leiden door de wensen en behoeften van surfers, zodat ze geschikt zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ontwikkeld en getest door onze teams van surfers in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwikkelingscentrum van Olaian is gevestigd aan de oevers van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters voor wie we onze producten ontwikkelen.

Gebruik

Deze slippers zijn geschikt om regelmatig te dragen, door surfers die iets verder moeten lopen naar hun surfspot en over lastig terrein: afstand max. 5 km per dag, geschikt voor oneffen terrein, diverse ondergronden.

Test in de praktijk

Product getest door onze teams, in samenwerking met externe testpersonen en in echte gebruiksomstandigheden.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Thermoplastische polyethyleen Buitenkant van 54% Polyurethaan, 32% Polyethyleentereftalaat (PET), 14% Polyamide Binnenkant van 100% Thermoplastische polyethyleen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN