Badpak voor aquagym Karli zwart/wit

€24,99

8270507

Onze ontwikkelaars bedachten dit corrigerend badpak voor dames die aan lichte aquagym doen en zich zeker willen voelen in het zwembad..

Op zoek naar een badpak voor aquagym dat je buik platter maakt en je borsten ondersteunt? Dit badpak heeft voorgevormde cups voor lichte ondersteuning en tricot met platte buik-effect.

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

Voel je goed ondersteund dankzij de ingewerkte cups.

Lichaamsvorming

Flatteert je figuur: modelleert de heupen en met platte buik-effect.

Chloorbestendig

Voor wie 1 tot 2 keer per week een les volgt, tot 100 uur gebruik.

Dekking

Het model bedekt de heupen goed.

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM IS HET ZO BELANGRIJK DAT EEN BADPAK DE BORSTEN ONDERSTEUNT?

Je doet de oefeningen rechtopstaand in het water en daarbij krijgen je borsten krijgen heel wat kleine of grotere schokken te verduren, wat je bouw of leeftijd ook is.
Tijdens het sporten bewegen je borsten en stuiteren ze op en neer, en worden ze blootgesteld aan krachten van tot wel 5 maal hun gewicht. Een beha die is ingewerkt in het badpak beschermt je borsten tegen die herhaalde impact. We bieden 3 soorten ondersteuning zodat je kan kiezen volgens de intensiteit waarmee je sport.

VERSCHILLENDE NIVEAUS VAN ONDERSTEUNING OP BASIS VAN DE INTENSITEIT VAN HET SPORTEN

Lichte ondersteuning: voor lichte activiteiten waarbij je je beperkt verplaatst in het water (lichte aquagym, aquabike, spiertraining, aquayoga...)
Gemiddelde ondersteuning: voor dynamische activiteiten waarbij je je verplaatst in het water (aquafitness, aquazumba, aquaboxing...)
Hoge ondersteuning: voor heel dynamische activiteiten met veel herhaling (aquatrampoline, aquacrosstraining ...). Vrouwen met een grote cupmaat raden we aan altijd te kiezen voor hoge ondersteuning.

WELKE SOORT BEHA ZIT ER IN DIT BADPAK?

VOORGEVORMDE CUPS:
Ingewerkte, voorgevormde cups hebben het voordeel dat ze altijd goed op hun plek blijven. De cup zorgt niet alleen voor ondersteuning, maar geeft de borst ook een ronde, gladde vorm. Ze vervullen tegelijk een technische en esthetische rol.

Rugvorm

RUG IN U-VORM:
Een badpak met U-vormige rug is gemakkelijk aan en uit te trekken. Dit type badpak is ook ideaal voor dames met een maatje meer, omdat het soepel over de heupen gaat en je de bandjes makkelijk over je schouders kan doen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 70% Polyamide, 30% Elastaan Inzetstuk 82% Polyethyleentereftalaat (PET), 18% Elastaan Stof binnenkant 76% Polyamide, 24% Elastaan Voering cup 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyamide

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor glijbanen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Badpak voor aquagym Karli zwart/wit
Badpak voor aquagym Karli zwart/wit
Badpak voor aquagym Karli zwart/wit
Badpak voor aquagym Karli zwart/wit

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN