FORCLAZ

Backpack Forclaz 60 liter blauw

€39,99
€49,99 -20%
Ref. : 8300843

Onze ontwerpers, zelf fervente trekkers, ontwikkelden deze backpack zodat je met een gerust hart op je eerste bergtocht kunt vertrekken.

Een eenvoudige, lichte rugzak; functioneel dankzij de vele zakken en gemakkelijke toegang, ideaal voor wie af en toe trektochten maakt.

Kleur: Groenblauw

undefined online niet op voorraad
Aantal:
Bezorging:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Slijtvastheid

10 jaar garantie. Bijzonder robuust dankzij de stof en de verstevigde naden.

Inhoud

Inhoud 61 liter / gewicht 1,8 kg / afmeting bij gebruik: H69 x B33 x D27.

Meerdere vakken

Zakken: 3 buiten, 1 binnen, 1 heup. Stokhouder. Opening onderaan, vakken.

Draagcomfort

Compressieriemen. Borstriem. Stabilisatieriemen. Duimsteunen.

Technische informatie

Hoe een rugzak inpakken?

Onderaan komen je slaapspullen. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk tegen de rug. Schik je kleding errond. Je slaapmatje kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een regenjack en fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakken stop je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.

Hoe regel je de rughoogte van je rugzak?

Verstel tot een hoogte die je geschikt lijkt en pas dan de rugzak aan (zie 'Hoe verstel ik mijn rugzak?'). Met de heupgordel op het bekken moeten de schouderriemen over het voorste deel van de schouders komen en moeten de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal noch verticaal lopen). Als bij de test blijkt dat de rug te lang of te kort is, verstel hem dan opnieuw en blijf proberen tot hij goed zit.

Hoe je rugzak op maat verstellen?

Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). Doe de rugzak om. Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken bevindt de gordel zich ter hoogte van je middel. Trek de schouderriemen aan. Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.

Hoe wordt de inhoud van onze rugzakken gemeten?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een grote bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen, met een marge van een paar procent.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Lichte variaties zijn mogelijk.

Garantie van 10 jaar, de voorwaarden

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die bijzondere garantie van 10 jaar geldt alleen op vertoon van het product en van de kassabon. Indien je product door de garantie gedekt is herstellen of vervangen wij het gratis. Die commerciële garantie sluit de wettelijke waarborgen in het land van aankoop niet uit.

Garantie

10

Gewicht

1.627 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan Weefsel: 100.0% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

GEBRUIKSAANWIJZING

De rugzak is niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.

TESTS

Al onze rugzakken worden getest tijdens het gebruik, door een groep testers die representatief is voor de doelgroep en in realistische omstandigheden. Vooral tijdens onze "test missions" werkt de productmanager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.

Goedgekeurd door

Al onze rugzakken worden getest tijdens het gebruik, door een groep testers die representatief is voor de doelgroep en in realistische omstandigheden. Vooral tijdens onze "test missions" werkt de productmanager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook