Arpenaz 100 Nvdry dames

€2495
DSM : 4944

Ontworpen voor: trekking van een halve dag op vlak en gemakkelijk terrein, bij elk weer. Voor recreatief gebruik.

Je zult de goede grip, dankzij de noppen van 4 mm, en de ondersteuning van je voet beslist kunnen waarderen. Lichte schoenen, ideaal voor kortere wandelingen bij elk weer.


Kleur : BLAUW

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Lichtheid

346 g per schoen in maat 39.

TECHNISCHE INFORMATIE

*De waterdichtheid verlengen.

De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er langs boven water kan insijpelen. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aanbevolen om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die niet enkel het water buitenhouden, maar ook steentjes, zand... We raden aan om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray, om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.

Waterdichtheidstest

Test van de waterdichtheid van de schoenen Schoenen met NOVADRY® werden getest in het lab en tijdens het gebruik en zijn perfect waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er geen luchtbelletjes op het oppervlak van de schoen te zien zijn. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.

Waterdichtheidsniveau

Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 2 uur wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin. De schoenen Arpenaz 100 Novadry blijven 2.000 buigingen waterdicht.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Onderhoud je schoenen regelmatig zodat ze langer hun goede eigenschappen behouden. Onderhoud: Verwijder alle aarde met een nylonborstel. Maak de buitenkant schoon met een vochtig doek en wat neutrale zeep. Laten drogen aan de lucht, niet in de nabijheid van een warmtebron. Niet machinewasbaar.

BEWAARADVIES

Op een droge plaats, buiten het bereik van UV-stralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor zware trektochten.
Previous
Next

REVIEWS

4.1 /5
266 Reviews
266 Gebruikers bevelen dit artikel aan
Stugge schoen met heel weinig demping.
2/5
Ze bevielen helemaal niet
Alleen maar negatieve punten, te langeveters, stu
Deze schoen heb ik teruggestuurd, ik ben een ervaren wandelaar en dacht hier een leuke wandelschoen aan te hebben.
De schoen is erg stug, en het voetbed geeft geen enkele demping, na een uur wandelen had ik zere voeten.
Meer
wandelschoen
4/5
waterdicht licht lopend
vrij kleine maar.
Goede stevige schoen, waterdicht.
Meer
uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
4/5
heel comfortabel, stevig maar niet te stijf
veters gaan snel los (dubbele knoop nodig)
De schoenen vind ik heel geschikt voor bergwandelen en wandelen over oneffen terrein in het algemeen, niet te lomp en zwaar maar wel goed stevig. Redelijk waterdicht (voor normale regen, een keer in een plas stappen), als je ze insprayt van tevoren zijn ze 100% waterdicht (stortregen etc.). Uiteraard kan er water bij de hiel in de schoen lopen als je een korte broek draagt (heb dit voorkomen door waterdichte gamaschen te dragen). Al met al voor de prijs een hele goede koop.
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Quechua Arpenaz 100 Nvdry dames