Antislip fitnesssokken Domyos

€599
DSM : 143514

Ontworpen voor: wie fitnesst.

De antislipsokken van Domyos zijn voorzien van siliconen nopjes die verhinderen dat je uitglijdt. Bovendien zijn ze gemaakt van een tricot dat je voeten fris en droog houdt.


Kleur : GRIJSBLAUW

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Siliconen nopjes op de zool voorkomen dat je uitglijdt.

Ademend vermogen

Tricot dat de transpiratie absorbeert en afvoert.

Positiebehoud product

Extra ondersteuning van de hiel.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwerp van de accessoires van Domyos

Het volledige assortiment accessoires is ontworpen met het oog op basiscomfort tijdens het sporten. Bij Domyos werken we in team aan onze producten. Wij willen ervoor zorgen dat je fitness-sessies vooral ontspannend en leuk blijven. Zo kun je je outfit vergeten en je concentreren op het sporten. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Producttests

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Waarom fitnesssokken dragen?

Ons Research and Development lab heeft een studie uitgevoerd om te bepalen welke zones van de voet het gevoeligst zijn aan irritaties tijdens het fitnessen. De tests die werden uitgevoerd bij verschillende bewegingen (naar voren, naar opzij en draaien) toonden dat de druk onder de voet het hoogste is in de rotatiezone. We hebben daarom een speciale sok ontwikkeld die extra verstevigd is aan de voorvoet om elk risico op irritatie tijdens het fitnessen te vermijden.

REVIEWS

3.9 /5
409 Reviews
409 Gebruikers bevelen dit artikel aan
antislipzool gaat snel kapot
3/5
Vallen heel erg klein, weinig antislipmateriaal bij de tenen, bij intensieve oefeningen raakt antislipzool snel beschadigt.
Meer
sok antislip
4/5
Zitten lekker, goeie antislip
Zou iets meer antislip bij de tenen mogen
Antislip ook meer bij de tenen
Meer
Antislip yoga sokken
5/5
Strak, zeer antislip, niet te dik, ademend
vallen klein (39-42, mt 42 gaat dit niet passen)
Sokken zijn superhandig als je niet op je blote voeten wilt yoga beoefenen zoals ik, goede antislip, lekker luchtige sokken, kort, klein, beetje strak; ze zijn voor maat 39-42 maar ik heb maat 391/2 en bij mij zitten ze perfect, ik weet niet of iemand met maat 42 hier in gaat passen.
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Domyos

Naadloze 7/8-legging Yoga+ voor dames

(44)
Domyos

Naadloos sporttopje Yoga+ voor dames

(39)
Domyos

Yoga T-shirt in biokatoen voor dames

(8)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Domyos Antislip fitnesssokken Domyos