Afritsbroek voor wandelen voor heren MH950

€49,99

8587435

In één beweging van broek naar short!Met slechts 1 rits kan je het onderste deel van de pijpen afnemen en in de speciaal hiervoor bedoelde zakken stoppen.

Aan de voet van de Mont Blanc ontwikkelde ons team van wandelaars deze ademende, innovatieve en vederlichte afritsbroek voor al je bergwandelingen.

Kleur:

ZWART / Carbongrijs

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Bi-stretch stof (15% elastaan). Voorgevormde knieën

Ademend vermogen

De lichte synthetische stof voert de transpiratie af

Flexibiliteit

Gemakkelijk om te vormen tot short zonder je schoenen uit te doen

Lichtgewicht

340 g in maat L, inclusief de riem

Sneldrogend

De synthetische stof droogt heel snel wanneer deze nat is van de transpiratie

Waterafstotend

De bovenkant van de broek is waterafstotend behandeld

Anatomisch ontwerp

Volledig elastische tailleband met verstelbandjes

Zakken

2 steekzakken met rits

TECHNISCHE INFORMATIE

INNOVATIEVE AFRITSBROEK

In de bergen verandert het weer voortdurend en dan is het niet altijd eenvoudig om je broek telkens aan te passen.
We lieten ons inspireren door jullie behoeften, en zijn trots dat we jullie deze broek kunnen aanbieden, die je in één beweging kan omvormen tot short en andersom. En dat binnen een paar seconden.
Je hoeft de afgeritste pijpen niet langer op te bergen in je rugzak, met het risico dat je ze verliest, want we voorzagen deze broek van zakken opzij waar je ze snel in kan stoppen.

PASVORM EN BEWEGINGSCOMFORT

De broek heeft een slim fit (aansluitend op de dijen en smal aan de enkels) en een volledig elastische taille. De rekbare stof, voorgevormde knieën en kruisinzet zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

Afvoer van de transpiratie

De lichte synthetische stof voert de transpiratie goed af naar buiten. Om dat ademend vermogen te kunnen garanderen, onderwerpen we de stof aan verschillende gestandaardiseerde labtests. Al onze wandelbroeken scoren 3/5.

DROOGSNELHEID

Aan de hand van een gestandaardiseerd protocol wordt gemeten hoe snel de stof droogt nadat deze nat werd gemaakt.

WATERAFSTOTEND VERMOGEN

Opgelet, dit kledingstuk is niet waterdicht. Dankzij een waterafstotende behandeling raakt de bovenkant van de broek niet snel doorweekt, maar je blijft niet droog bij aanhoudende regen. Hiervoor moet je een regenbroek over de broek dragen.
Je kan de broek opnieuw waterafstotend maken door deze 10 minuten op lage temperatuur in de droger te stoppen.

Of gebruik het impregneermiddel van FORCLAZ (ref. 8554908)

ONZE VISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise aan jullie beschikbaar te stellen.

WAAR KOMEN ONZE BROEKEN VANDAAN?

Deze broek werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam en Bangladesh.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze broeken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande producten van goede kwaliteit maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Ze zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een hoogwaardige werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 85% Polyamide, 15% Elastaan Beenweefsel 86% Polyamide, 14% Elastaan Zak 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Elastaan

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun eigen ruimte en technologische tools hebben:
Lichaamsbouw (vooral dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen tijdens wandelingen.
Onze teams en een panel van testpersonen (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN