Wandelbroek voor heren MH550 afritsbaar

€44,99

8587383

Aan de voet van de Mont Blanc ontwikkelde ons team van wandelaars deze lichte, ademende en rekbare afritsbroek voor wie regelmatig in de bergen wandelt.

Deze broek zit bijzonder comfortabel. De bi-stretch stoffen voeren de transpiratie af en drogen snel.Maak je geen zorgen over het weer, deze broek tover je zo om tot short!

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Bi-stretch stof (15% elastaan). Voorgevormd aan de knieën

Ademend vermogen

De lichte synthetische stof voert de transpiratie af

Modulariteit

Gemakkelijk om te vormen tot short zonder je schoenen uit te doen

Lichtgewicht

Slechts 406 g in maat L

Sneldrogend

Synthetische stof die heel snel droogt wanneer ze nat is van transpiratie

Zakken

4 zakken met rits: 2 steekzakken, 1 achterzak en 1 dijbeenzak

Anatomisch ontwerp

Brede, uitneembare riem om altijd perfect te blijven zitten. Aan te spannen aan de enkels

TECHNISCHE INFORMATIE

PASVORM EN BEWEGINGSCOMFORT

Recht model. De rekbare stof met elastaan, de voorgevormde knieën en de kruisinzet zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

Afvoer van de transpiratie

De lichte synthetische stof voert de transpiratie goed af naar buiten. Om dat ademend vermogen te kunnen garanderen, onderwerpen we de stof aan verschillende gestandaardiseerde labtests. Al onze wandelbroeken scoren 3/5

DROOGSNELHEID

Aan de hand van een gestandaardiseerd protocol wordt gemeten hoe snel de stof droogt nadat ze nat werd gemaakt.

WE VERKLEINDEN DE MILIEU-IMPACT VAN DIT KLEDINGSTUK

Bij de ontwikkeling van deze broek werden het verbruik en het gewicht van de hoofdstof geoptimaliseerd. Op die manier konden we de milieu-impact ervan verkleinen. Zo zijn we erin geslaagd de CO2-impact met 24% terug te dringen ten opzichte van het vorige model.

Onze belofte om minder water te verbruiken bij de vervaardiging van dit product

Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.Voor deze broek gebruiken we nu al die methode voor de zwarte stoffen en bestuderen we de mogelijkheid om ze ook te gebruiken voor de andere kleuren.

WAAR KOMEN ONZE BROEKEN VANDAAN?

Deze broek werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Bangladesh.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze broeken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 85% Polyamide, 15% Elastaan Stof op rug 85% Polyamide, 15% Elastaan Zak 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij tot de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Onze teams en een panel van testpersonen (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Wandelbroek voor heren MH550 afritsbaar

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden