Afritsbroek voor bergwandelen voor dames MH550 bordeaux

€44,99 −40%
€26,99
*De uitverkoop begint op 28-6-2023

8786706

Onze productontwikkelaars, zelf wandelaars en gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, ontwierpen deze afritsbroek voor wandelaarsters die zich willen aanpassen aan het weer.

Deze afritsbroek is dankzij het bijzonder lichte en bi-stretch materiaal heerlijk comfortabel.

Kleur:

Donker chocolade

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Rekbare stof (14% elastaan) en voorgevormd aan de knieën voor veel comfort.

Ademend vermogen

De lichte synthetische stof voert de transpiratie af.

Lichtgewicht

341 gram in maat M.

Zweetafvoer

De stof voert de transpiratie af naar buiten.

Sneldrogend

De stof droogt heel snel wanneer ze nat is van transpiratie.

Modulariteit

Gemakkelijk om te vormen tot short zonder je schoenen uit te doen.

Zakken

2 steekzakken met rits 1 dijzak met rits

TECHNISCHE INFORMATIE

Model

De broek heeft een sportief model en dankzij de bijzonder lichte en bi-stretch materialen (14% elastaan) kan je er vrijuit in bewegen. Met de geïntegreerde riem kan je ze ook perfect aansluiten op je taille.

Test op transpiratieregulerend vermogen

Het vermogen van een stof om transpiratie af te voeren wordt bepaald aan de hand van verschillende criteria: absorptievermogen van de stof, de mate waarin de stof verzadigd raakt, hoe snel ze droogt enz.
Een niveau van 1/5 is geschikt voor weinig intensieve activiteiten of activiteiten waarbij je niet veel transpireert. Al onze wandelbroeken scoren 3/5.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise aan jullie beschikbaar te stellen.

WAAR KOMEN ONZE BROEKEN MH550 VANDAAN?

Deze broek werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam en Bangladesh.
Die partners kunnen bogen op uitvoerige knowhow in de productie van broeken. We werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Ze zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 86% Polyamide, 14% Elastaan Zak 86% Polyethyleentereftalaat (PET), 14% Elastaan Voering 100% Katoen Tweede voering 74% Polyethyleentereftalaat (PET), 26% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten. In aanvulling op tal van tests in de praktijk, testen we de producten ook in het lab volgens de gewenste eigenschappen (bijvoorbeeld: douchetest om de waterdichtheid na te gaan, test in een windtunnel op winddichte eigenschappen, ...).

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Onze teams en een panel van testpersonen (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Afritsbroek voor bergwandelen voor dames MH550 bordeaux
Afritsbroek voor bergwandelen voor dames MH550 bordeaux

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden