Ademende verstelbare broek voor kinderen roze

€14,99 −40%
€8,99
*De uitverkoop begint op 15-9-2023

8615999

Een verstelbare broek: jij droomde ervan, wij zorgden ervoor! We observeerden kinderen en luisterden naar ouders, met deze verstelbare broek tot gevolg.

De buikjes van kinderen verschillen, daarom ontwikkelden we een assortiment broeken met elastiek in de taille zodat ze altijd goed aansluiten voor meer comfort.

Kleur:

OUDROZE / Koraalrood / Beige Grijs

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Helpt autonomie te ontwikkelen

Het naamlabel helpt om te zien wat de voor- en achterkant is ... nuttig en leuk!

Anatomisch ontwerp

De verstelbare elastische band past zich aan de lichaamsbouw van je kind aan

Zweetafvoer

De stroken in mesh zorgen voor een doeltreffende vochtafvoer

Rekbaar

Rekbaar zodat je kind comfortabel kan bewegen

Dekking

De zitnaad komt hoog genoeg zodat de rug en buik van je kleintje altijd bedekt zijn

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom een short met een verstelbare tailleband?En een naamlabel?

Omdat de vorm van de buik bij elk kind sterk kan verschillen, hebben we rekening gehouden met de grootste wens van ouders wanneer we ze vroegen wat ze belangrijk vinden aan een kinderbroek of -short: een taille die je kan verstellen.
Doel: ervoor zorgen dat de broek blijft zitten, hoe je kind ook beweegt.
En omdat een kleuter van vijf nog niet ziet wat voor- en achterkant is, hebben we ook een leuk naamlabel aangebracht zodat hij de achterkant meteen herkent. Dat bespaart je als ouder weer tijd!

Kinderen en aankleden

Tussen 2 en 3 jaar willen kinderen steeds meer dingen zelf doen, dus ook zich aankleden. Je "grote baby" wil het absoluut alleen kunnen, maar dat lukt niet altijd even goed omdat hij de fijne motoriek nog moet oefenen. Zijn jas dichtdoen, zijn broek goed aantrekken, zijn trui aantrekken zonder dat zijn hoofdje erin blijft steken ... allemaal niet zo eenvoudig als je nog klein bent.

Het kind helpen in zijn drang naar zelfstandigheid

Ons productontwikkelingsteam ging de uitdaging aan om kinderen zo snel mogelijk zelfstandig te maken bij het aankleden. Met ritsen die gemakkelijk te sluiten zijn, een wijde halsopening, rekbare stoffen en ruime modellen zodat je kind zijn trui zelf over het hoofd kan trekken zonder verstrikt te raken, visuele markeringen zodat hij weet wat links/rechts en voorkant/achterkant is... Al die kleine dingen helpen je kind om stap voor stap zelfredzaam te worden en zich helemaal zelf aan te kleden!

Partnerschap met een psychomotorisch therapeut

Bij de productontwikkeling laten we ons bijstaan door een psychomotorisch therapeut om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen en hoe kinderkleding hierbij kan helpen. "Het is belangrijk dat het kind niet ontmoedigd raakt. Kijk welke dingen je kind al aankan en laat hem die zoveel mogelijk zelf doen, door de herhaling zullen ze uiteindelijk een automatisme worden", vertelt Agathe, psychomotorisch therapeut en onze partner

Elke dag 60 minuten actief bewegen

Volgens de aanbevelingen van de WHO zou een kind om gezond op te groeien elke dag 180 minuten actief moeten bewegen. Waarvan 60 minuten matig tot intens actief vanaf de leeftijd van 3 jaar!
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 50% Katoen, 47% Polyethyleentereftalaat (PET), 3% Elastaan Inzetstuk 82% Polyamide, 18% Elastaan Ribstof 96% Katoen, 4% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Ademende verstelbare broek voor kinderen roze
Ademende verstelbare broek voor kinderen roze
Ademende verstelbare broek voor kinderen roze

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden