Ademende, verstelbare broek voor kinderen 500 roze

10,99 −36%
6,99
Kleur: OUDROZE / Koraalrood / Beige Grijs
Maat: Maattabel

Een verstelbare broek: jij droomde ervan, we zorgden ervoor! We observeerden kinderen en luisterden naar ouders, met deze verstelbare broek tot gevolg.

Gezien geen enkel kind over dezelfde buik beschikt, ontwikkelden we een reeks leggings met elastische band rond het middel, voor het comfort van elkeen op ieder moment.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Helpt autonomie te ontwikkelen

Het naamkaartje dient om beide zijden uit elkaar te houden. Ludiek en handig!

Aanpasbaarheid

De verstelbare elastische band past zich aan de lichaamsbouw van je kind aan.

Zweetafvoer

De stroken in mesh zorgen voor een doeltreffende vochtafvoer

Rekbaar

Rekbaar zodat je kind comfortabel kan bewegen.

Dekking

De kruisnaad is voldoende lang zodat buik en rug steeds goed bedekt blijven

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom een short met een verstelbare tailleband?Een naamkaartje?

Omdat de vorm van de buik bij elk kind sterk kan verschillen, hielden we allereerst rekening met wat ouders aangeven belangrijk te vinden aan een kinderbroek of -short: een taille die je kan verstellen.
Doel: omhulling en positiebehoud tijdens dagelijkse avonturen.
Omdat kinderen tot 5 jaar geen onderscheid kunnen maken tussen de voor- en achterkant, voegden we voor het gemak van de ouders een ludiek naamkaartje toe als hulpmiddel

Het kind en zich aankleden

Tussen 2 en 3 jaar willen kinderen steeds meer dingen zelf doen, dus ook zich aankleden. Je 'grote baby' wil dan wel allerlei zaken zelf doen, maar dit is niet steeds evident omdat ze nog niet alle nodige handelingen beheersen. Een jas sluiten, een broek in de juiste richting aandoen, een trui aantrekken zonder te blijven steken met het hoofd... dat is niet altijd eenvoudig wanneer we nog heel klein zijn.

Het kind op weg helpen richting zelfstandigheid

Onze ontwikkelaars gingen de uitdaging aan om kinderen zo snel mogelijk zelfstandig te maken bij het aantrekken van kledij. Ritsen die eenvoudig te sluiten zijn, rekbare materialen, een wijde halsopening zodat je kind zijn trui zelf over het hoofd kan trekken zonder verstrikt te raken, visuele markeringen zodat hij weet wat links/rechts en voorkant/achterkant is... Al die kleine dingen helpen je kind om stap voor stap zelfredzaam te worden en zich helemaal zelf aan te kleden.

In samenwerking met een experte in psychomotoriek

Bij de productontwikkeling laten we ons bijstaan door een psychomotorisch therapeut om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen en hoe kinderkleding hierbij kan helpen. "Het is belangrijk dat het kind niet ontmoedigd raakt. Kijk welke dingen je kind al aankan en laat hem die zoveel mogelijk zelf doen, door de herhaling zullen ze uiteindelijk een automatisme worden", vertelt Agathe, psychomotorisch therapeut en onze partner

60 minuten lichaamsbeweging per dag

Volgens de aanbevelingen van het WHO heeft je kind dagelijks 180 minuten lichaamsbeweging nodig om gezond op te groeien. Vanaf drie jaar horen daar minimaal 60 minuten gematigde tot intensieve beweging bij!
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 50% Katoen, 47% Polyester, 3% Elastaan Inzetstuk 82% Polyamide, 18% Elastaan Ribstof 96% Katoen, 4% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Ademende, verstelbare broek voor kinderen 500 roze
Ademende, verstelbare broek voor kinderen 500 roze
Ademende, verstelbare broek voor kinderen 500 roze

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN