Ademende jachtgilet voor heren 520 V2 bruin

39,99

Kleur:

Koffie / Chocoladebruin

Maat:

Maattabel

Deze lichte jachtgilet werd ontwikkeld voor de jacht op klein wild bij droog weer; de gelaserde microgaatjes en mesh-stof zorgen voor een goede luchtcirculatie.

We hebben goed geluisterd naar jullie reacties op de ademende jachtgilet 520. We presenteren graag deze versie 2. We hebben het ontwerp aangepast om de gilet meer ademend en comfortabeler te maken.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Lichtgewicht

0,615 kg in maat L.

Zweetafvoer

Gelaserde microgaatjes vooraan en op de rug om de lucht te laten circuleren.

Levensduur

Verstevigd aan de schouders om beter bestand te zijn tegen slijtage.

Flexibiliteit

Makkelijk schoon te maken wildzak, 2 fleshouders, 2 clips voor afstandsbediening.

Zakken

2 buitenzakken + 2 binnenzakken met rits + wildzak op de rug.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een verbeterde versie dankzij jullie reacties

Deze ademende, bruine jachtgilet 520 is de verbeterde versie van de vroegere gilet met dezelfde naam. Jullie meningen over dat laatste product waren unaniem wat betreft lichtheid en gebruiksgemak (versterkingen, wildzak, fleszakken). Maar er was ook feedback over het ademend vermogen dat niet optimaal was en de te kleine wildzak. Onze teams hebben met jullie opmerkingen rekening gehouden, verbeterden de gilet en presenteren nu ons nieuwe model.

Voordeel 1 van deze V2: afvoer van de transpiratie dankzij de gelaserde gaatjes

De mesh-stof en de gelaserde microgaatjes vooraan en op de rug bevorderen de luchtcirculatie. Zo heb je het minder snel te warm. Bij deze nieuwe versie gebruiken we ook een andere hoofdstof die slijtvaster is. Tijdens onze tests moesten we wachten tot een machine 40.000 omwentelingen op de stof had gemaakt voordat deze slijtage begon te vertonen.

Voordeel 2 van deze V2: een nieuwe pasvorm voor een optimale bewegingsvrijheid

Dit model geeft alle bewegingsvrijheid, zowel bij het lopen als bij het schouderen van je geweer en het schieten. De pasvorm werd aangepast: de lengte voor- en achteraan werd verkort, en er is gewerkt aan een betere verdeling van het gewicht tussen de voor- en achterkant, waardoor het draagcomfort van deze gilet vergroot wordt.

Voordeel 3 van deze V2: een handige gilet, met zakken die nog toegankelijker zijn

Deze gilet heeft twee grote zakken vooraan, met klep met drukknoop. Dit zijn 3 zakken in 1: binnenin zitten nog een zak met rits en een klassieke zak, elk met 6 patroonhouders. Je kan dus gemakkelijk 12 patronen meenemen in deze gilet. Alle zakken zijn zo gemaakt dat je snel en gemakkelijk bij je accessoires of documenten kunt. Je hebt ook 2 zogenaamde fleszakken.

Voordeel 4 van deze V2: het ontwerp van de jachtzak werd aangepast zodat deze een groter volume heeft

De wildzak achteraan werd volledig herzien door onze productontwikkelaars, zelf fervente jagers: met de twee ritssluitingen aan de zijkanten kan je de zak volledig afsluiten, maar de toegang is nu gemakkelijker. Het volume van de wildzak werd ook vergroot in vergelijking met de vorige versie van de bruine gilet 520.

De pluspunten van deze nieuwe versie

Als je 's morgens vroeg op jacht gaat, ligt er soms nog dauw. Die waterdruppels kunnen naar je zakken stijgen als je door vochtige begroeiing loopt. Daarom hebben we de stof van de gilet waterafstotend behandeld (zodat het water er vanaf glijdt), en de binnenzakken van deze versie 2 hebben we voorzien van een speciale stof om je spullen te beschermen tegen vocht.

Gewicht

Maat S: 0,575 kg
Maat M: 0,600 kg
Maat L: 0,615 kg
Maat XL: 0,630 kg
Maat 2XL: 0,645 kg
Maat 3XL: 0,670 kg

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdvoering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 78% Polyamide, 22% Polyurethaan Stof op schouder 72.4% Polyurethaan, 27.6% Polyethyleentereftalaat (PET) Tweede voering 100% Polyamide Elastische strook 57% Polyethyleentereftalaat (PET), 43% Rubber

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Tenir éloigné du feu.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Ademende jachtgilet voor heren 520 V2 bruin
Ademende jachtgilet voor heren 520 V2 bruin
Ademende jachtgilet voor heren 520 V2 bruin

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN