Ademend jagersvest voor heren 520 V2 fluo/bruin

44,99
Kleur: Koffie
Maat: Maattabel

Dit lichte jagersvest werd ontwikkeld voor de jacht op kleinwild bij droog weer; de gelaserde microgaatjes en mesh-stof zorgen voor een goede luchtcirculatie.

Fluo-oranje inzetstukken die voldoen aan de PBM-norm om beter te worden gezien en voor meer veiligheid tijdens de jacht. Dankzij de 4 zakken en de wildzak kan je heel wat meenemen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zichtbaarheid

High visibility-kleding gecertificeerd als PBM (persoonlijk beschermingsmiddel).

Gewicht

0,615 kg in maat L.

Zweetafvoer

Gelaserde microgaatjes vooraan en op de rug om de lucht te laten circuleren.

Levensduur

Verstevigd aan de schouders om beter bestand te zijn tegen slijtage.

Veelzijdig

Makkelijk schoon te maken wildzak, 2 flessenhouders, 2 clips voor afstandsbediening.

Zakken

2 zakken + 2 binnenzakken + wildzak op de rug.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een jagersvest goedgekeurd als PBM voor meer veiligheid tijdens de jacht

High visibility PBM-kleding voldoet aan de Europese norm die de kenmerken vastlegt van kleding om de aanwezigheid van de drager (in dit geval de jager) visueel te signaleren zodat hij goed zichtbaar is in elke situatie. Dit jagersvest verhoogt dus de veiligheid van de drager, doordat die beter wordt gezien in diverse biotopen en diverse soorten begroeiing, vooral in de velden, op grote open vlaktes. Let op: Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik.

De transpiratie wordt afgevoerd dankzij lasergesneden gaatjes

De mesh stof en piepkleine gaatjes in de voorkant en rug van het jagersvest (de gaatjes werden met een laser gemaakt) zorgen ervoor dat er lucht doorheen kan. Zo krijg je het niet snel te warm. Ook hebben we voor de nieuwe versie gekozen voor een andere hoofdstof die slijtbestendiger is. Tijdens tests hebben we moeten wachten tot de machine 40000 keer over de stof was gegaan voor die begon te slijten.

Een kledingstuk in een model dat veel bewegingsvrijheid biedt

Dit model met fluo-oranje inzetstukken op de zakken, sleutelbeenderen en op de rug zorgt ervoor dat de jager goed zichtbaar is tijdens een jacht op kleinwild. Je kan er comfortabel in bewegen, zowel wanneer je loopt met je geweer in de hand als wanneer je het geweer schoudert of schiet. Het kreeg een aangepast model: het is voor- en achteraan vrij kort en we hebben er goed op gelet dat het gewicht goed verdeeld is tussen voor- en achterkant zodat het vest comfortabel is om te dragen.

Een handig jagersvest met goed toegankelijke zakken

Dit jagersvest heeft twee grote zakken vooraan, met klep met drukknoop. Dit zijn 3 zakken in 1: binnenin zitten nog een zak met rits en een klassieke zak, elk met 6 patroonhouders. Je kan dus gemakkelijk 12 patronen meenemen in dit vest. Alle zakken zijn zo gemaakt dat je snel en gemakkelijk bij je accessoires of documenten kunt. Je hebt ook 2 zogenaamde flessenhouders.

Een wildzak in een nieuw ontwerp voor een grotere inhoud

Onze ontwikkelaars, zelf jagers, hebben de wildzak op de rug verbeterd: die heeft twee ritsen opzij zodat je de zak goed kan afsluiten en er tegelijk makkelijk in kan. Ook maakten we de inhoud groter in vergelijking met de oude versie van ons jagersvest 520.

Pluspunten van het jagersvest

Als je 's morgens vroeg op jacht gaat, ligt er soms nog dauw. Die druppels kunnen opstijgen tot de zakken van je vest wanneer je door natte planten loopt. Daarom hebben we de stof van dit jagersvest waterafstotend behandeld (zodat druppels er zo af rollen) en hebben we de binnenzakken verstevigd met een speciale stof die bestand is tegen vocht, zodat je je accessoires er veilig in kan opbergen.

Gewicht

Maat S: 0,575 kg
Maat M: 0,600 kg
Maat L: 0,615 kg
Maat XL: 0,630 kg
Maat 2XL: 0,645 kg
Maat 3XL: 0,670 g kg

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Hoofdvoering 100% Polyester Voering 78% Polyamide, 22% Polyurethaan Stof op schouder 72.4% Polyurethaan, 27.6% Polyester Tweede voering 100% Polyamide Elastische strook 57% Polyester, 43% Rubber

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Weghouden van vuur.

Goedgekeurd door

PBM-norm

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Ademend jagersvest voor heren 520 V2 fluo/bruin
Ademend jagersvest voor heren 520 V2 fluo/bruin
Ademend jagersvest voor heren 520 V2 fluo/bruin

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN