Nieuw
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Ademend fitnessshirt met ronde hals voor heren groen met print

14,99
Kleur: Zeegras
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Technisch, zacht, stijlvol en ... duurzaam! Onze teams hebben alles wat je nodig hebt in dit fitnessshirt gestoken. Je trekt het nooit meer uit!

Het model laat je volledig vrij bewegen en is gemaakt van ademend materiaal. Techniciteit in dienst van jouw plezier (en stijl), dat is de belofte van dit ecofitnessshirt.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Laat je volledig gaan! Het model en het design volgen al je bewegingen.

Zweetafvoer

Ademend materiaal, droogt snel: aan alles is gedacht om jou droog te houden!

Ecodesign

Onze bijdrage aan de planeet: deels gemaakt van gerecycled polyester.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Made for fitness

Bij het fitnessen zijn er geen gouden regels, we sporten elk op onze manier. Maar wat ons samenbrengt, dat is beweging! Onze prioriteit? Producten ontwikkelen die jou op de beste manier ondersteunen: bewegingsvrijheid, techniciteit, comfort, stijl... Alles wordt onder de loep genomen, niets wordt aan het toeval overgelaten! Een heel team, van de productmanager tot de ingenieurs en stylisten, komt in beweging om jou het beste van het beste op het gebied van fitnesskleding te kunnen bieden.

Worden de fitnessproducten voor verkoop getest?

Ja, natuurlijk! Al onze stoffen worden rigoureus getest. We beginnen in onze laboratoria waar we onze producten zwaar op de proef stellen! Wasbestendigheid, duurzaamheid van de kleuren... We noemen dit niet voor niets onze torture test!
En daarna? We testen het product in de praktijk, samen met sporters als jij! We observeren, analyseren en passen aan, zodat het eindproduct zeker aan al je verwachtingen voldoet! Nu weet je welke avonturen onze producten doorstaan voor ze in jouw handen liggen.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?

Maak je geen zorgen! Als je niet helemaal tevreden bent over je product, breng je het gewoon terug! We ruilen het voor je om of geven je je geld terug.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Inzetstuk 100% Polyester

TESTS

Wastests, droogtests... Dit product heeft (met glans) meerdere tests doorstaan. Onze productontwikkelaars zorgen er samen met een extern laboratorium voor dat het zeker aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Het doel? Jou een product aanbieden waar je langdurig van kunt genieten!

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN