Ademend fitness T-shirt voor heren ronde hals zwart

14,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Technisch, zacht, stijlvol en ... duurzaam! Onze teams hebben alles wat je nodig hebt in dit fitnessshirt gestoken. Je trekt het nooit meer uit!

Het model laat je volledig vrij bewegen en is gemaakt van ademend materiaal. Techniciteit in dienst van jouw plezier (en stijl), dat is de belofte van dit ecofitnessshirt.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Ademende en sneldrogende stof: er werd aan alles gedacht om je droog te houden!

TECHNISCHE INFORMATIE

Made for fitness

In fitness zijn er geen regels, ieder traint op zijn eigen manier. Maar wat ons samenbrengt is beweging! Ons doel? Producten ontwikkelen die je het best ondersteunen: bewegingsvrijheid, technische eigenschappen, comfort, stijl... Alles wordt onder de loep genomen, niets wordt aan het toeval overgelaten! Een heel team van productmanagers tot ingenieurs en stylisten wordt vervolgens in beweging gezet om je het beste van het beste op het gebied van fitnesskleding te bieden.

Worden de fitnessproducten voor verkoop getest?

Ja, natuurlijk! Al onze stoffen ondergaan strenge tests. Onze producten worden in laboratoria zwaar op de proef gesteld! Bestandheid tegen wassen, kleurvastheid... We hebben het over een echte torture test!
En daarna? We stellen ze op de proef in echte omstandigheden met sporters zoals jij! We observeren, analyseren en sturen bij zodat het eindproduct aan je verwachtingen voldoet! Nu weet je dus welke avonturen onze producten doormaken voordat ze bij jou terechtkomen.

En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?

Dat spijt ons! Als je niet helemaal tevreden bent met het product, is het eenvoudig: breng het terug! We zullen het omruilen of terugbetalen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Inzetstuk 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

TESTS

Wastests, droogtests... Dit product heeft (met glans) meerdere tests doorstaan. Onze productontwikkelaars zorgen er samen met een extern laboratorium voor dat het zeker aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Het doel? Jou een product aanbieden waar je langdurig van kunt genieten!

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN