Activity tracker Vivosmart HR met hartslagmeting aan de pols, zwart

€12299
DSM : X8363611

Ontworpen voor: De Vívosmart HR is de enige activity tracker met hartslagmeting waarvan het display perfect leesbaar is in volle zon.

Activity tracker met hartslagmeting aan de pols, een aanraakscherm dat goed af te lezen is in de zon en smart meldingen. Hij telt je stappen en aantal verdiepingen en biedt activiteitsoverzichten.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Hartslag, stappen, afstand, calorieën, aantal verdiepingen, activiteitsgraad.

Autonomie

Tot 5 dagen.

Ondoordringbaarheid

Tot 50 meter (5 ATM).

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

REVIEWS

3.8 /5
137 Reviews
137 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
53
4
46
3
15
2
9
1
14
Vivosmart HR
5/5
Comfort, display goed leesbaar, functies
geen
Dit product aangekocht op 26-6-2016 en ook vanaf die tijd ingebruik. Inmiddels zijn wij een aantal updates verder van zowel de App (GarminConnect) als activity tracker. De hartslag meter is is zeer betrouwbaar. Ik gebruik dit tijdens het fietsen.
Meer
Prima eerste activity tracker
4/5
waterdicht, goede prijs, vind mijn telefoonfunctie
kcalteller en hartslagmeter niet accuraat genoeg
De connect app van Garmin werkt goed, alleen duurt het soms voordat de bluetooth verbinding maakt. De slaapcyclus wordt bijgehouden en geeft inzicht. De batterij gaat goed lang mee, waardoor je tot bijna een week geen omkijken hebt naar de Vivosmart HR. Dat hoeft sowieso niet veel, want het artikel is waterdicht.

Ik zie wel dat de stappenteller niet helemaal gelijk ligt met de stappenteller van mijn Samsung S6. De Garmin Vivofit HR gaf minder aan dan de S6. Ook baal ik een beetje van de calorieenteller; op een dag waarop ik een een uur krachttraining gedaan heb en redelijk wat gewandeld heb kom ik uit op een eindstand van 1700 calorieen. Op dagen dat ik gewoon thuis wat bezig ben komt het soms uit op 1450 kcal, dat lijkt me raar aangezien mijn BMR 1375 is. Maar goed het geeft wel duidelijkheid in hoe actief je dag is geweest als je met de bovengenoemde waarden rekening houdt.
Meer
Prima activity tracker
5/5
Betaalbare en leuke gadget met veel functies
Bandje van regular aan de krappe kant
Dit is mijn eerste activity tracker en ik ben er erg tevreden mee. Het is een leuke gadget met veel verschillende functies die meer inzicht geven in je dagelijkse beweging.
De stappenteller werkt niet erg secuur, maar dit komt misschien omdat ik op t laagste puntje van Nederland beneden zeeniveau woon.
De keuze is op de HR gevallen vanwege de scherpe prijs, de HR+ komt meer in de prijscategorie van de goedopere sporthorloges.
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Garmin Activity tracker Vivosmart HR met hartslagmeting aan de pols, zwart