Activity tracker FITBIT INSPIRE HR 2 (hartslag aan de pols) zwart

€93,99

Deze gebruiksvriendelijke activity tracker voor sporters biedt een continue opvolging van je hartslag, minuten in actieve zone en nog veel meer!

Inclusief een gratis jaarabonnement op Fitbit Premium, zo profiteer je van persoonlijke tips voor een betere gezondheid.

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Meting van de parameters

Activiteitsopvolging, hartslag pols, gps via smartphone, calorieën, afstand, ...

Autonomie

Autonomie

Tot 10 dagen autonomie.

Ondoordringbaarheid

Ondoordringbaarheid

Volg je zwemtrainingen op en draag hem onder de douche: waterdicht tot 50 m.

Connectiviteit

Connectiviteit

De Fitbit-app is compatibel met de meest gebruikte telefoonmodellen.

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Opvolging aan de pols van meer dan 20 sporten + SmartTrack.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Met Inspire 2 en een jaar persoonlijke Premium-begeleiding voor nieuwe gebruikers

De activity tracker komt met een gratis jaarabonnement op Fitbit Premium voor nieuwe Premium-gebruikers. Zo leer je gemakkelijk gezonde gewoontes aan.

Belangrijkste functies (1/2)

- Continue opvolging van de hartslag: optimaliseer je trainingen met hartslagzones, volg je slaapfases op en krijg een nauwkeurigere schatting van het aantal verbrande calorieën.
- Minuten in actieve zone: houd in de gaten wanneer je je gewenste hartslagzones bereikt en mik op die 150 minuten matige inspanning per week.
- Opvolging van je dagelijkse activiteit: Inspire 2 volgt je stappen op, het aantal actieve minuten en het aantal verbrande calorieën.

Belangrijkste functies (2/2)

Met tools voor een betere nachtrust: zorg voor een regelmatiger slaappatroon. Krijg een slaapscore op basis van je hartslag en verbeter die met praktische tips, gebruik de slaapstand en voor Premium-klanten is er een gedetailleerde analyse van je nachten.

- Uitnodigingen om meer te bewegen: krijg elk uur een aanmoediging om je benen te strekken en 250 stappen te zetten en word beloond met een animatie op het scherm als je dat aantal hebt bereikt!

Je bent er direct mee weg en weg van

- Tot 10 dagen autonomie: de Inspire 2 motiveert je dag en nacht en pas na langer dan week moet je hem opnieuw opladen.
Smartphone-meldingen
- Blijf zolang je telefoon in de buurt is op de hoogte van de belangrijkste zaken met app-meldingen en meldingen over oproepen, kalenderafspraken en sms'jes.
- Waterdicht tot 50 m: Je kunt de tracker in het zwembad en onder de douche dragen. Hij volgt zelfs automatisch de duur van je zwemtraining op.

Functies op basis van je hartslag


- Hartslagzones: Inspire 2 personaliseert je statistieken in real time op basis van je leeftijd en je rusthartslag en geeft je zo aan of je in de zone zit voor vetverbranding, uithoudingsvermogen, of je maximumzone.
- FITHEIDSNIVEAU: bekijk je cardioscore in de Fitbit-app om een idee te hebben van hoe fit je bent en gebruik de tips om jezelf te verbeteren.
- GEPERSONALISEERDE ADEMHALINGSOEFENINGEN

Slaapfuncties

- OPVOLGING VAN DE SLAAP: ontdek hoeveel tijd je doorbrengt in lichte, diepe en remslaap en gebruik de tips om je slaapkwaliteit te verbeteren.
- SLAAPSCORE: de slaapscore is een eenvoudige en snelle manier om te zien of je goed hebt geslapen en trends op te volgen.
- STIL ALARM
- SLAAPSTAND: gebruik de slaapstand om het startscherm en alle meldingen uit te zetten. Zo kan je genieten van een ongestoorde slaap.

Opvolging van menstruatie

Gebruik je activity tracker en de Fitbit app om je maandstonden en symptomen te registreren en te zien waar je zit in je cyclus. Zo leer je jezelf pas echt kennen.

Verfijnd design

De Inspire 2 is met het lange model en het verlichte OLED-touchscreen elegant, verfijnd en comfortabel, dag en nacht.

Afmetingen en maten

- Afmetingen: 3,7 cm (l) x 1,68 cm (b) x 1,29 cm (h)
- Maat van de bandjes:
S: voor een polsomtrek van 140 tot 180 mm
- L: voor een polsomtrek van 180 tot 220 mm.

De set bevat:

- Fitbit Inspire 2 zwart
- Klassiek bandje (S en M)
- Oplaadkabel

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN