7/8-legging voor hot yoga dames groen

€39,99

8603212

Technische legging voor dynamische yoga. Naadloos, opengewerkt om de transpiratie goed af te voeren

Deze comfortabele en naadloze yogalegging uit de Premium-collectie van Kimjaly blijft gegarandeerd goed zitten en voert de transpiratie uitstekend af. Zo blijf je droog!

Kleur:

Frozen cedar / Frozen cedar

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Hoge taille, comfortabel in alle houdingen.

Zweetafvoer

De technische stof absorbeert en verspreidt de transpiratie en droogt snel.

Bewegingsvrijheid

Met elastaan voor veel soepelheid.

Irritatiewerend

Geen naden aan de binnenkant van de benen, voorkomt schuren

Ecodesign

Stof met 96% dope dyed polyamide.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een artikel uit de PREMIUM-collectie van KIMJALY

In het najaar van 2022 lanceert het Decathlon-merk Kimjaly een nieuwe reeks technische artikelen voor gevorderde yogi's.
Met onze Premium-collectie willen we ons specifiek richten op de bewuste, geëngageerde en veeleisende yogi die graag deel wil uitmaken van een yoga community.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie gemaakt volgens onze principes

De productontwikkelaars van Kimjaly vinden dat dit een basispijler van ons yoga-assortiment is. In 2023 zal meer dan 85% van onze hele collectie ontworpen zijn volgens onze principes.
We kozen ervoor om bepaalde outfits in Portugal te laten maken.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een technische collectie

Comfort tijdens de yogasessie, dat was de drijfveer voor de PREMIUM-collectie. De productontwikkelaars van Kimjaly hebben er in het bijzonder op gelet dat de kleding aanvoelt als een tweede huid. De stoffen zijn rekbaar en niet doorschijnend. De kledingstukken aangenaam zijn op elk gebied (gevoel, geur, geluid, kleuren), ademend en goed blijven zitten tijdens alle oefeningen. Doel is om een reeks technische kledingstukken te bieden die lang meegaan en die werden getest en goedgekeurd door testpersonen.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie die werd goedgekeurd door yogaleraars

Het merk Kimjaly werkt al jarenlang samen met yogaleraars, via workshops en meetings, om te informeren naar de wensen en behoeften van gevorderde yogi's. De PREMIUM-collectie vat al hun verwachtingen samen, want onze teams voor productontwikkeling en design hebben heel aandachtig naar hen geluisterd.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie voor meer dan yoga alleen

Ons team van designers koos de kleuren, texturen en look van de PREMIUM-collectie zo dat je in deze kleding zo van kantoor naar de yogastudio kan. 
Uit heel wat gesprekken met een community van gevorderde yogi's bleek één ding heel duidelijk: ze wilden yogakleding die ze een hele dag lang konden dragen, zowel op kantoor als in de yogastudio. 
De kleding werd dus bedacht voor een yoga way of life. Een legging die je ook op het werk kan dragen. Een crop top die je heel elegant kan stylen met een blazer voor een avondje uit.

De PREMIUM-collectie van KIMJALY, een collectie die deels vervaardigd wordt in Europa

De productontwikkelaars en leveranciers van Kimjaly werkten heel nauw samen om een aantal artikelen van de PREMIUM-collectie te laten vervaardigen in Europa omwille van de vele voordelen op menselijk en economisch vlak. Dat betekent dat de productie- en verkoopkosten voor die artikelen hoger liggen dan het gemiddelde voor onze yoga-artikelen.
Natuurlijk zijn we niet perfect. Er is nog een lange weg te gaan om meer producten in Europa te vervaardigen. Maar we gaan stap voor stap vooruit.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 96% Polyamide, 4% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - constante druk

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

7/8-legging voor hot yoga dames groen
7/8-legging voor hot yoga dames groen
7/8-legging voor hot yoga dames groen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN