2-in-1 slaapzak Sleepin Bed MH500 15°C L paars

69,99

Kleur:

Carbongrijs / PAARS / Zeegras

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Uitvouwen en slapen! Onze ontwikkelaars hebben deze compacte 2-in-1 oplossing bedacht voor optimaal comfort in een recordtijd.

De cellenstructuur en het 2-in-1 systeem maken de matras compacter. Koppelbaar dekbed en matras, ideaal voor een weekendje uit met z'n tweetjes. Klaar voor een viersterrennacht?

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Compactheid

Afmetingen:H 34 cm Ø 23 cm / Volume 14 l Gewicht 2,15 kg

Gebruiksgemak

2-in-1: matras met geïntegreerde slaapzak. Geen pomp nodig.

Optimale temperatuur

Comforttemperatuur 15°C / limiettemperatuur 12°C

Slaapkwaliteit

60 x 185 x 3 cm. Matras met cellenstructuur: comfortabel en compact.

Compatibiliteit

Alle Sleepin Beds kunnen aan elkaar worden gekoppeld, ongeacht de kant of temp.

Reparatie

Onderdelen online verkrijgbaar of bij het Atelier van je Decathlon-winkel.

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSADVIES/INSTALLATIE

We raden je aan om je Sleepin Bed bij het opzetten van je kamp al uit te rollen. Doe de rits open die het product dubbelgevouwen houdt en leg het plat, laat dan het IN-ventiel gedurende 10 minuten openstaan om het opblazen te vergemakkelijken. De rest van het opblazen doe je met je mond. Als je lichtjes de grond voelt als je er daarna op gaat zitten, dan is de matras correct opgeblazen. Als de matras opgeblazen is kun je er je dekbed op ritsen.

GEBRUIKSADVIES/OPVOUWEN

Open het "OUT"-ventiel van je Sleepin Bed en open de ritsen aan weerszijden van het dekbed tot onderaan. Vouw het product dubbel met het dekbed erin, en trek de ritsen van de matras weer dicht.
Rol van het hoofd- naar het voeteneinde op, en druk vanaf het begin goed aan om de lucht eruit te laten. Tip: gebruik je knieën om de lucht uit de matras te duwen.

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm NF ISO 23537 - 2017.
De comforttemperatuur is de uiterste temperatuur waarbij een liggend persoon globaal genomen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een doorsnee vrouw en in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Wat zijn de limiettemperaturen?

Limiettemperatuur: de uiterste temperatuur waarbij je in foetushouding een globaal thermisch evenwicht ervaart en het niet koud of warm hebt (voor een doorsnee man en in normale gebruiksomstandigheden).

Toch moet je dit weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte, maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Enkele tips: Kleed je niet te dik (1 laag kleding volstaat). Verwarm je lichaamsuiteinden: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, wrijven. Gebruik een lakenzak voor extra warmte in je slaapzak.

Onze duurzame aanpak:

Quechua zet zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. Voor deze slaapzak werd het Bi-ton procedé gebruikt, waarbij maar één garen op twee wordt gekleurd. Stoffen verven heeft een grote impact op het milieu doordat er veel water wordt gebruikt (en vervuild).
Maar het kan nog beter, daarom blijven we ons inzetten om deze slaapzak ooit volledig 'ecodesigned' te krijgen.

Garantie/klantendienst

Onze productontwikkelaars zijn zelf dol op kamperen en op de natuur en hechten dus veel belang aan de duurzaamheid van de producten. Daarom letten ze ook op de reparatiemogelijkheid van onze producten.
Bij een probleem kan je je product laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Polyurethaan Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Vloerbedekking 50% Thermoplastisch polyurethaan, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) Stof binnenkant 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Materiaal buitenkant 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Plat en op een droge plaats opbergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Matras eruithalen voor het wassen.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc.
We testen ze met andere kampeerders in de praktijk zodat we zeker weten dat ze comfortabel zijn en tegen een stootje kunnen. Bretagne, Corsica... We zoeken zoveel mogelijk terreinen en weersomstandigheden op. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

AFBEELDINGEN

2-in-1 slaapzak Sleepin Bed MH500 15°C L paars
2-in-1 slaapzak Sleepin Bed MH500 15°C L paars
2-in-1 slaapzak Sleepin Bed MH500 15°C L paars

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN