Warm, zacht en rekbaar

Ski_Kleding Ski_Kleding - Onderjas Midhoodie heren WED'ZE - Compario Families
  • Ski_Kleding Ski_Kleding - Onderjas Midhoodie heren WED'ZE - Compario Families
Ski_Kleding

Onderjas Midhoodie heren ski/snowboard grijs/oranje Wedze WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders die aan freestyle doen en op zoek zijn naar een warme onderjas die veel bewegingsvrijheid biedt. De stof van de Mid Hoodie is zacht en warm. De rekbare stof is erg comfortabel. Dankzij de moderne stijl ga je zowel "op" als "buiten" de piste niet ongemerkt voorbij.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8282732
TECHNISCHE INFORMATIE
Samenstelling van het product Warm, bestendig, flexibel synthetisch materiaal, onderhoudsvriendelijk en met een erg goed thermisch geheugen (onkreukbaar, plooien).
Katoen is zacht, comfortabel en biedt een "cocoon"-gevoel.
Elastaan zorgt voor de "rekbaarheid" van het kledingstuk en dus voor veel bewegingsvrijheid.
STEVIGHEID We weten allemaal hoeveel energie je verbruikt op de piste... Daarom kiezen we alle elementen van onze producten met de grootste zorg. Slijtvaste stoffen met een sterke structuur, grondig getest tijdens leerrijke testdagen!
Gebruikstips Om gewapend te zijn tegen alle weersomstandigheden, draag je best verschillende lagen. Maar let op, draag niet zomaar eender welke kleding over elkaar: rechtstreeks op de huid draag je een ademend, technisch kledingstuk (om transpiratie af te voeren), de tweede laag moet warm zijn en de lichaamswarmte vasthouden, bijvoorbeeld in een ademende en isolerende stof als fleece, en tot slot een water- en winddichte laag die je beschermt tegen sneeuw, regen en wind.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle producten van Wed'ze zijn uitgedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Ze worden getest in de beoogde gebruiksomstandigheden (bij sneeuw, kou, poedersneeuw...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het product is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: